Magic lips! Αυτά τα nude μολύβια χειλιών ταιριάζουν με όλα τα κραγιόν

Ευαγγελία Αλπίδου
Magic lips! Αυτά τα nude μολύβια χειλιών ταιριάζουν με όλα τα κραγιόν
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Ναι, ακόμα και με το φλογερό κόκκινο!

Ας το παραδεχτούμε, όλες θέλουμε juicy και καλοσχηματισμένα χείλη σαν της Irina Shayk. Μην ανησυχείς όμως αν έχεις το σωστό μολύβι χειλιών μπορείς να τα πετύχεις! Δεν μιλάω για οποιοδήποτε μολύβι χειλιών, αναφέρομαι στο ένα και μοναδικό nude. Το nude μολύβι χειλιών είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα και το νεσεσέρ σου. Γιατί; Γιατί είναι το χρώμα που ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και το κυριότερο μπορεί να φορεθεί με οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν. Ναι, ακόμα και με το φλογερό κόκκινο!

https://www.instagram.com/p/Cx06SzDotYJ/

Σαμπανιζέ highlighter, ροδαλά ζυγωματικά και μπλε mascara είναι οι ανοιξιάτικες τάσεις στο μακιγιάζ

Η εφαρμογή του είναι τόσο απλή και εύκολη, που μπορείς να το τοποθετήσεις πάνω στα χείλη σου ακόμα και χωρίς καθρέφτη και το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό! Επίσης, αν θες να δώσεις extra όγκο, μπορείς να σχεδιάσεις το περίγραμμα των χειλιών σου ένα χιλιοστό πιο πάνω από τη φυσική γραμμή τους και αμέσως να αποκτήσεις τέλεια ζουμερά χείλη.

Το μυστικό με το lip scrub

Extra tip: Για juicy, απαλά χείλη για φίλημα χρησιμοποίησε πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ των χειλιών, ένα lip scrub. Το lip scrub θα κάνει ελαφριά απολέπιση και θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και την ξηρότητα από τα χείλη σου. Επιπλέον, το lip scrub θα βοηθήσει στην καλύτερη και πιο σταθερή εφαρμογή των υπόλοιπων προϊόντων. Trust me!

Avellano-bks-F24-042.jpg

Lip plumping: Πώς θα αποκτήσεις τα πιο ζουμερά χείλη χωρίς να επισκεφτείς την αισθητικό σου

Τέλος, αφού σχεδιάσεις το περίγραμμα και γεμίσεις με το nude μολύβι τα χείλη, τοποθέτησε το αγαπημένο κραγιόν ή lip gloss σου και... είσαι έτοιμη! Τα χείλη σου θα φαίνονται πιο ζουμερά από ποτέ. Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μου nude lip pencil που λατρεύω να χρησιμοποιώ ξανά και ξανά. Έχουν απαλή υφή και χρώμα που διαρκεί! Μία δοκιμή θα σε πείσει! Enjoy!

Self tan season! 6 προϊόντα που θα σου χαρίσουν μαυρισμένη επιδερμίδα πριν βγεις στον ήλιο