Η Καίτη Γαρμπή υπέκυψε στo μακρύ καρέ και το αποτέλεσμα θα σε πείσει

Είναι ένα κούρεμα χαμηλής συντήρησης, καθώς δεν χρειάζεται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Ως beauty addicts, ενημερωνόμαστε καθημερινά για τα beauty trends που έρχονται και παρέρχονται στον κόσμο της ομορφιάς. Στα μαλλιά τα πιο δημοφιλή κουρέματα είναι τα short hair. Βέβαια, υπάρχει μία μεγάλη γκάμα στα κοντά μαλλιά, από bob cuts -ένα τολμηρό κούρεμα-, μέχρι τα μαλλιά μεσαίου μήκους -ένα μήκος που θεωρείται ιδανικό για τις περισσότερες γυναίκες-.

Μπορεί το κοντό καρέ μέχρι το πιγούνι να είναι η huge τάση των τελευταίων χρόνων, αλλά αν δεν είσαι έτοιμη να αποχαιρετήσεις τα μακριά, πλούσια μαλλιά σου, το κούρεμα μεσαίου μήκους είναι το ιδανικό για εσένα. Τα μαλλιά μεσαίου μήκους κυμαίνονται από το ύψος των ώμων μέχρι το στήθος. Το μήκος τους δεν είναι ούτε πολύ κοντό ούτε πολύ μακρύ, ενώ θεωρείται ότι είναι ένα κούρεμα χαμηλής συντήρησης, καθώς δεν χρειάζεται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Μπορεί το ρουζ να αντικαταστήσει το highlighter; Η απάντηση είναι ναι!

436425820_18428136325014279_6572123338789802733_n.jpg

@kaitigarbi

Η Γαρμπή είπε «αντίο» στα μακριά, σπαστά μαλλιά

Η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια, Καίτη Γαρμπή, φαίνεται πως υπέκυψε στη γοητεία του μακρύ καρέ. Η ίδια μετά από καιρό είπε «αντίο» στα μακριά, σπαστά μαλλιά της. Πλέον, τα μαλλιά της Καίτης φτάνουν μέχρι το ύψος των ώμων, με ελαφρύ φιλάρισμα και χωρίστρα στο πλάι. Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας το νέο, ανανεωμένο haircut της.

https://www.instagram.com/p/C5bcCbiiVsD/

Αμέσως η φωτογραφία «πλημμύρισε» με όμορφα σχόλια από τους χιλιάδες followers της, οι οποία λάτρεψαν την αλλαγή στα μαλλιά της. Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε τα κορυφαία σχόλια:

Η γαλακτερή απόχρωση στα νύχια που έκανε η Δανάη Μπάρκα είναι η εναλλακτική στο γαλλικό

Πίσω από το νέο look της 62χρονης τραγουδίστριας κρύβεται ο hair artist, Βασίλης Μπουλούμπασης, τον οποίο εμπιστεύεται η ίδια όλα αυτά τα χρόνια. Η Καίτη Γαρμπή είναι πιστή brunette με μία γλυκιά απόχρωση που ταιριάζει τέλεια με την σταρένια επιδερμίδα της.

https://www.instagram.com/p/C5f7SL7NWNh/

Γενικά, με τα μαλλιά μεσαίου μήκους μπορείς να τα υιοθετήσεις πάντα. Είναι ένα «μεταβατικό» κούρεμα για να δεις τι θες και τι σου ταιριάζει. Για τις λάτρεις του bob cut, ίσως να είναι το πρώτο βήμα για να πάρουν τη μεγάλη απόφαση!

Burnt orange: Πώς θα φορέσεις το ιδιαίτερο πορτοκαλί στα χείλη όπως η Σκορδά