Burnt orange: Πώς θα φορέσεις το ιδιαίτερο πορτοκαλί στα χείλη όπως η Σκορδά

Ευαγγελία Αλπίδου

Το πορτοκαλί κραγιόν φωτίζει το χαμόγελο και κάνει τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά. -5 burnt orange κραγιόν για να διαλέξεις...

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που έχει «διχάσει» τις περισσότερες γυναίκες.
-Εγώ προσωπικά το λατρεύω! Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι είναι ένα αρκετά έντονο και κραυγαλέο χρώμα και ταιριάζει μόνο στις ηλιοκαμένες επιδερμίδες. Λάθος!

Κάνε τη γραμμή του eyeline -χωρίς μολύβι- μόνο με τη mascara

Το πορτοκαλί είναι ένα από τα must χρώματα των τελευταίων χρόνων. Στα ρούχα και στα αξεσουάρ δεν έχεις κάποια δέσμευση. Στο μακιγιάζ όμως το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση. Αυτή που θα κολακέψει τον τόνο της επιδερμίδας και θα φωτίσει τα χαρακτηριστικά σου. Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της χαράς, συμβολίζει τον αυθορμητισμό και την αισιοδοξία. Με πιο απλά λόγια, με το που το φορέσεις η διάθεσή σου θα «εκτοξευτεί» στα ύψη!

Ulla-Johnson-bks-S24-076.jpg

Το western peach, το peach cream και το ginger biscuit είναι μερικές από τις δημοφιλείς αποχρώσεις του πορτοκαλί. Παρόλα αυτά, σήμερα θα μιλήσουμε για την hot απόχρωση που ταιριάζει τέλεια σε όλες τις επιδερμίδες, από τις πιο ανοιχτόχρωμες ως τις σκουρόχρωμες. Το καμένο πορτοκάλι, «burnt orange» είναι η απόχρωση που θα δούμε να επικρατεί στο μακιγιάζ τους επόμενους μήνες.

Η γαλακτερή απόχρωση στα νύχια που έκανε η Δανάη Μπάρκα είναι η εναλλακτική στο γαλλικό

Το πορτοκαλί κραγιόν κάνει τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά

Snapinsta.app_438952047_437454278970485_3275974125609314328_n_1080-(1).jpg

@fayskorda

Αυτό το ιδιαίτερο πορτοκαλί χρώμα επέλεξε η Φαίη Σκορδά για να φωτίσει τα χείλη της. Πιο συγκεκριμένα, το burnt orange είναι μία ζεστή απόχρωση με καφέ-κόκκινους υποτόνους οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να κολακεύουν και να φωτίζουν τον τόνο του δέρματος. Το burnt orange κραγιόν μπορεί να ολοκληρώσει τέλεια το peach makeup look, το huge trend του 2024. Το κραγιόν που έχει το χρώμα του καμένου πορτοκαλιού θα έρθει σε τέλεια αρμονία με τις υπόλοιπες ροδακινοί αποχρώσεις στα ζυγωματικά και στα eye looks και θα χαρίσει ένα fresh και νεανικό αποτέλεσμα.

Extra tip: Το burnt orange κραγιόν θα φωτίσει το χαμόγελό σου και θα κάνει τα δόντια σου να φαίνονται ακόμα πιο λευκά.

French mani with a twist! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αντικατέστησε την κλασική λευκή γραμμή με κόκκινη

Snapinsta.app_438949583_798330251720487_5494891172761158652_n_1080.jpg

@fayskorda

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα burnt orange κραγιόν που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά για να διαλέξεις. Εμείς στο beauty department τα έχουμε ξεχωρίσει για την τέλεια εφαρμογή τους και για το μοναδικό χρώμα που χαρίζουν στα χείλη. Ρίξε μία ματιά...

Magic lips! Αυτά τα nude μολύβια χειλιών ταιριάζουν με όλα τα κραγιόν