Into the blue: Η Μαρίνα Σάττι μας δείχνει πώς να φορέσουμε το μπλε χρώμα στο μακιγιάζ μας

H μπλε σκιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν καμουφλάζ για να απομακρύνει την κούραση γύρω από την περιοχή των ματιών.

Το μπλε είναι το χρώμα που συμβολίζει τη γαλήνη, την αρμονία και την ελευθερία. Είναι το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που κάθε φορά που κοιτάμε τη θάλασσα μας «πλημμυρίζει» μία εσωτερική γαλήνη. Το μπλε δεν έχει εποχή, φοριέται τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ χειμώνα-καλοκαίρι, ενώ ταιριάζει το ίδιο σε ξανθές και μελαχρινές.

8 primer για ματ μακιγιάζ όσο λιπαρή επιδερμίδα κι αν έχεις

Το μπλε ήταν το αγαπημένο χρώμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. -Δεν θα ξεχάσουμε το μπλε μολύβι που τοποθετούσε κάτω από τα μάτια το οποίο είχε την ίδια ακριβώς απόχρωση με τα γαλανά μάτια της. Τα τελευταία χρόνια το βλέπουμε πιο σύγχρονο και ανανεωμένο, να κυριαρχεί στα μεγαλύτερα catwalks στο μακιγιάζ των μοντέλων.

Britain Princess Diana

F (AP Photo/Jim Bourdier, FILE)

1985 AP

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη τραγουδίστρια, Μαρίνα Σάττι, μας δείχνει πώς να φορέσουμε κι εμείς το μπλε χρώμα στο καθημερινό μακιγιάζ μας. Η νεαρή τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, έχει ένα ιδιαίτερο στιλ το οποίο απαρτίζεται από παιχνιδιάρικα χρώματα και prints. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Μαρίνα έχει επιλέξει το μπλε χρώμα στο μακιγιάζ και στο μανικιούρ της.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε την Μαρίνα, να φοράει μία παστέλ μπλε σκιά, η οποία παίζει τον απόλυτο πρωταγωνιστή στο no makeup look της.

Κοντό καρέ: Τα 4 πιο κολακευτικά στιλ για εσένα που έχεις στρογγυλό πρόσωπο

Το μπλε χρώμα χαρίζει ένα νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα

Το απαλό μπλε χρώμα έχει τη δυνατότητα να χαρίζει extra χρώμα στο μακιγιάζ, να δημιουργεί ένα φωτεινό κι ανορθωμένο βλέμμα, ενώ συγχρόνως να απομακρύνει την οποιαδήποτε κούραση από την περιοχή των ματιών. Με πιο απλά λόγια, η μπλε σκιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν καμουφλάζ για να απομακρύνει την κούραση γύρω από την περιοχή των ματιών.

https://www.instagram.com/p/CyyCCrNINc_/

Η νεαρή τραγουδίστρια εκτός από την μπλε eyeshadow, επέλεξε το μπλε χρώμα και στο μανικιούρ της. Πιο συγκεκριμένα, τα νύχια της ήταν μακριά σε σχήμα οβάλ με μία πιο σκούρα απόχρωση από αυτήν που επέλεξε για να φωτίσει το βλέμμα της. Το navy blue manicure της είναι μία ultra chic επιλογή ειδικά για τους μήνες του καλοκαιριού, καθώς είναι matchy matchy με τα χρώμα της θάλασσας και του ουρανού.

https://www.instagram.com/p/CzHC_yqot8_/

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά beauty item σε μπλε αποχρώσεις για να προσθέσεις στο daily makeup σου και να γεμίσεις με αυτοπεποίθηση κάθε outfit σου. Ρίξε μία ματιά...

Editor’s Choice: Αυτά είναι τα 8 beauty προϊόντα που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα