Η Megan Fox απάντησε σε όσους την επικρίνουν για την εμφάνισή της με μία no-makeup φωτογραφία

Τζένη Ντεμιράι
Η Megan Fox απάντησε σε όσους την επικρίνουν για την εμφάνισή της με μία no-makeup φωτογραφία

Η επιλογή της Megan Fox να δημοσιεύσει την συγκεκριμένη φωτογραφία είναι πιθανό να σχετίζεται με τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την εμφάνισή της.

Η Megan Fox στάθηκε ξανά στο επίκεντρο για την εμφάνισή της. Αυτή τη φορά, ο λόγος δεν είναι το χρώμα των μαλλιών της ή οι πλαστικές επεμβάσεις, αλλά η no-makeup φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο και ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φορά ένα μαύρο μπουστάκι και μία καρό πιτζάμα. Τα μαλλιά της είναι ελεύθερα και στο πρόσωπό της έχει μόνο lip gloss στα χείλη.

https://www.instagram.com/p/C536lI3Pn4K/

Πώς ξεκίνησαν τα επικριτικά σχόλια

Η επιλογή της να δημοσιεύσει την συγκεκριμένη φωτογραφία είναι πιθανό να σχετίζεται με τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την εμφάνισή της.

Το πιο χαρακτηριστικό «κύμα» κριτικής ήρθε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν βρέθηκε στα People's Choice Awards 2024.

Η 37χρονη έφτασε στο Barker Hangar φορώντας ένα λευκό στράπλες φόρεμα, ενώ αίσθηση έκαναν τα ροζ μαλλιά της. Η εμφάνισή της στα βραβεία ακολούθησε τις φήμες που είχαν ξεκινήσει στο Super Bowl, οι οποίες σχετίζονταν με την εμφάνισή της και το ενδεχόμενο να έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Το κοινό, λοιπόν, δεν άργησε να αντιληφθεί την παρουσία της Megan Fox και άρχισε να σχολιάζει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο. Πολλοί από αυτούς παρομοίασαν την εικόνα της με εκείνη του φανταστικού χαρακτήρα της Tiffany Valentine, η οποία πρωταγωνιστούσε στην ταινία τρόμου με τίτλο «Bride of Chucky».

Ένας χρήστης του Χ (πρώην Twitter), για παράδειγμα, δημοσίευσε ένα post στο οποίο ανέφερε «γιατί η Megan θυμίζει Bride of Chucky;», ενώ κάποιος άλλος ρώτησε «Μήπως η Megan κάνει πρόταση στο Bride of Chucky;».

Screenshot-2024-02-19-144459.png

Χρήστες του instagram σχολιάζουν τη no-makeup φωτογραφία της Megan Fox και επικαλούνται το ΑΙ

Όποιος κι αν ήταν ο λόγος που η Megan Fox δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, πάντως, οι χρήστες του διαδικτύου φαίνεται ότι το είδαν ως ακόμα μία αφορμή για να σχολιάσουν την εμφάνισή της. Κάποιος από αυτούς έγραψε στα σχόλια της ανάρτησής της «Αυτή δεν μοιάζει καθόλου με την Megan Fox. Το AI κάνει τη δουλειά πάλι». Ένας άλλος έγραψε «Δεν ήξερα ποιον κοιτούσα μέχρι να δω το όνομα του λογαριασμού. Τι στο καλό;».

Όταν η Megan Fox μίλησε ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις

Μετά από την έντονη κριτική που δέχτηκε, η Megan Fox μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο podcast του Alex Cooper με τίτλο «Call Her Daddy».

«Αισθάνομαι πως υπάρχει ένα στίγμα και δεν πρόκειται να το νικήσω. Ωστόσο, ελπίζω πως αυτό (το να μιλήσω) θα απελευθερώσει κάποιους ανθρώπους», είχε δηλώσει τότε. Στη συνέχεια η 37χρονη ηθοποιός είχε αναφέρει ότι υποβλήθηκε στην πρώτη αισθητική επέμβαση στο στήθος σε ηλικία 21 ή 22 ετών, σημειώνοντας επίσης ότι το έκανε «συντηρητικά». Μοιράστηκε ακόμα ότι ξαναέκανε αυξητική στήθους μετά τον θηλασμό των παιδιών της.

Η Megan έκανε και μια τρίτη επέμβαση στο στήθος για να αντικαταστήσει τα εμφυτεύματά της λόγω κυματισμού. Αναφορικά με τη μύτη της, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι όταν ήταν κάτι που έκανε τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής της, σπάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα ταμπού που συνδέονται με τις επεμβάσεις.

https://www.instagram.com/reel/C4rbX9grpog/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @meganfox