Editor’s Choice: Αυτά είναι τα 8 beauty προϊόντα που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Ευαγγελία Αλπίδου

Το lip plumping που καίει τα χείλη και το σαμπουάν με ρυζόνερο για μακριά λαμπερά μαλλιά είναι μερικά από τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε.

Μετά από μία εξαντλητική εβδομάδα ήρθε επιτέλους το σαββατοκύριακο! Η στιγμή που αφήνουμε για λίγο στην άκρη τους γρήγορους ρυθμούς και αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η αλήθεια είναι πως κι αυτή η εβδομάδα πέρασε το ίδιο όμορφα... Events, beauty masterclass, νέα λανσαρίσματα και back to back ραντεβού από τα οποία γνωρίσαμε και δοκιμάσαμε νέα προϊόντα στον χώρο της ομορφιάς.

Μπορεί το ρουζ να αντικαταστήσει το highlighter; Η απάντηση είναι ναι!

Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος της ομορφιάς δεν σταματάει ποτέ! Καθημερινά εμφανίζονται στο προσκήνιο νέα, καινοτόμα προϊόντα τα οποία έρχονται να «ομορφύνουν» την καθημερινότητά μας. Από προϊόντα μακιγιάζ που χαρίζουν έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα κι ένα natural makeup look, μέχρι κρέμες σώματος που σμιλεύουν και «εξολοθρεύουν» την κυτταρίτιδα μια για πάντα!

https://www.instagram.com/p/Cz1vhYrr0Hc/

Μην φεύγεις! Αποφασίσαμε, να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό και τη χαρά μας μαζί σου και να σου πούμε λίγα λόγια για το καθένα από αυτά ξεχωριστά. Είσαι έτοιμη να μάθεις τα πάντα για τα πιο καινοτόμα προϊόντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά; Συνέχισε να διαβάζεις...

Τα 8 αγαπημένα beauty προϊόντα αυτής της εβδομάδας:

ARMANI-BEAUTY-CREMA-NERA-SUPREME-REVIVING-CREAM.png

ARMANI BEAUTY, CREMA NERA SUPREME REVIVING CREAM

Η Giorgio Armani Crema Nera Supreme Reviving Cream είναι η υπέρτατη κρέμα προσώπου εμπλουτισμένη με ένα από τα πιο ισχυρά φυτά αναγέννησης. Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και προετοιμάζει την επιδερμίδα, ώστε να δεχθεί τα υπόλοιπα προϊόντα του μακιγιάζ.

MAYBELLINE-Lip-Gloss-008-Hot-Honey-Lifter-Plumping.png

MAYBELLINE, LIL GLOSS 008 HOT HONEY LIFTER PLUMPING

Το Lifter Plump της Maybelline New York προσφέρει άμεσο όγκο στα χείλη μέσα σε ένα λεπτό. Έχει μία καυτερή αίσθηση που διαρκεί όλη την ημέρα.

Balletcore makeup: 3 απλά βήματα για να πετύχεις το μακιγιάζ της μπαλαρίνας

Estee-Lauder-Pure-Color-Envy-Sculpting-Blush.png

ESTEE LAUDER, PURE COLOR ENVY SCULPTING BLUSH

Ένα εξαιρετικό μεταξένιο ρουζ σε μία από τις hot αποχρώσεις του 2024. Το peach color χαρίζει χρώμα και φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με μία μόνο κίνηση.

YVES-SAINT-LAURENT-NEW-BLACK-OPIUM-EAU-DE-PARFUM-OVER-RED.png

YVES SAINT LAURENT, NEW BLACK OPIUM EAU DE PARFUM OVER RED

Τα λευκά άνθη, ο μαύρος καφές και το ζουμερό κεράσι δημιουργούν ένα αισθησιακό άρωμα που σε ταξιδεύει σε ένα φρουτώδες σύμπαν.

GARNIER-botanic-therapy-rice-water.png

GARNIER, BOTANIC THERAPY RICE WATER SHAMPOO

Το νέο σαμπουάν για μακριά μαλλιά από Garnier είναι εμπλουτισμένο με ρυζόνερο, το οποίο ενισχύει τις ίνες της τρίχας, κλειδώνοντας την υγρασία και δίνοντας όγκο στο μαλλιά.

CAUDALIE-VINOPERFECT-Brightening-Micropeel-Foam-Vinoperfect.png

CAUDALIE, VINOPERFECT BRIGHTENING MICROPEEL FOAM

Το Brightening Micropeel Foam Vinoperfect καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα μέσω μιας ήπιας απολέπισης. Πρόκειται για ένα καθημερινό peeling το οποίο χαρίζει μία ανανεωμένη επιδερμίδα σε χρόνο ρεκόρ.

FILORGA-Global-Repair-Advanced-Intensive-Youth-Elixir-Serum.png

FILORGA, GLOBAL REPAIR ADVANCED INTENSIVE YOUTH ELIXIR SERUM

Το luxury Global Repair Serum από Filorga βοηθά στην εξομάλυνση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, ενώ επαναφέρει στο δέρμα τη χαμένη φωτεινότητα.

Schwarzkopf-Taft-Shine.png

SCHWARZKOFT, TAFT SHINE MOUSSE

Με τη νέα σειρά TAFT από Schwarzkoft τα μαλλιά αποκτούν την δική τους ταυτότητα. Ο συγκεκριμένος αφρός μαλλιών χαρίζει ένα glossy, wavy look μεγάλης διάρκειας.

Μαλλιά μέχρι τους ώμους: Το stylish κούρεμα που δεν χρειάζεται συντήρηση!