6 mascara φρυδιών που θα γεμίσουν φυσικά τα κενά που έχουν

Ευαγγελία Αλπίδου
6 mascara φρυδιών που θα γεμίσουν φυσικά τα κενά που έχουν
Gregory Scaffidi/launchmetrics.com/spotlight

Πες αντίο στα λεπτά φρύδια!

Θες με μία και μόνο κίνηση να έχεις τέλεια τοξωτά φρύδια; Όσο απίθανο κι αν σου ακούγεται, πλέον, μπορείς να το πετύχεις! Πώς; Χρησιμοποιώντας μία brow mascara.

Μπορεί να μην έχουμε γεννηθεί όλες με τέλεια πυκνά φρύδια -τύπου Cara Delevingne- αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε. Στην αγορά υπάρχουν mascara που είναι ειδικά διαμορφωμένες για τα φρύδια. Δηλαδή, μοιάζουν με τις κλασικές mascara που χρησιμοποιούμε στις βλεφαρίδες, μόνο που διαθέτουν πιο μικρό βουρτσάκι το οποίο καλύπτει όλη την επιφάνεια των φρυδιών και με μία κίνηση χτενίζει και τιθασεύεις τις τρίχες, ενώ χαρίζει χρώμα και γεμίζει τα κενά ανάμεσα στα φρύδια.

Topshop-unique-bty-S15-010-(2).jpg

8 primer για ματ μακιγιάζ όσο λιπαρή επιδερμίδα κι αν έχεις

Απέκτησε ένα φυσικά ανορθωμένο βλέμμα

Οι brow mascara είναι εύκολες στη χρήση του και δεν μουτζουρώνουν! Ο τρόπος που τις εφαρμόζεις επάνω στα φρύδια σου είναι σαν να τα χτενίζεις με φορά προς τα επάνω. Αυτό το tip χαρίζει αυτόματα ένα ανοδικό εφέ που κάνει το βλέμμα να φαίνεται ακόμα πιο ανοιχτό και διαπεραστικό. Έτσι, με απαλές κινήσεις, γεμίζεις τα κενά, δίνεις σχήμα και κάνεις τα φρύδια να φαίνονται φυσικά πιο γεμάτα. Επίσης, οι brow mascara διαθέτουν μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων, ιδανικές να προσαρμόζονται σε ανοιχτές, σταρένιες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Extra tip: Αν θες ένα πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις πρώτα ένα λεπτό μολύβι φρυδιών -για να γεμίσεις τα κενά ανάμεσα- και στη συνέχεια κλείδωσε και χάρισε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα με τη brow mascara. Προσοχή, με απαλές κινήσεις για να φαίνεται το αποτέλεσμα φυσικό.

Μπορεί το ρουζ να αντικαταστήσει το highlighter; Η απάντηση είναι ναι!

Μην ανησυχείς! Δεν θα σε αφήναμε έτσι. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες brow mascra που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά με τέλειο βουρτσάκι για εύκολο γέμισμα και χρώμα που διαρκεί για ώρες. Ρίξε μία ματιά και θα μας θυμηθείς!

MFW24: Οι hot τάσεις στο μακιγιάζ που ξεχωρίσαμε και το comeback με τα λεπτά φρύδια