6 μολύβια για εύκολο γέμισμα και φυσικά, καλοσχηματισμένα φρύδια

Ευαγγελία Αλπίδου
6 μολύβια για εύκολο γέμισμα και φυσικά, καλοσχηματισμένα φρύδια
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Τα τελευταία χρόνια, τα trends θέλουν τα μεγάλα και τοξωτά φρύδια. Για να καταλάβεις καλύτερα, τα φρύδια που μοιάζουν με της Cara Delevingne.

Όπως έχουμε ξανά πει, τα φρύδια είναι η «κορνίζα» του προσώπου. Γι' αυτό ποτέ δεν πρέπει να τα αφήνουμε στη μοίρα τους! Τα φρύδια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου που μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Από τη δεκαετία του 90' μέχρι και σήμερα τα έχουμε δει να αλλάζουν τόσο σε μέγεθος όσο και σε σχήμα. Για καλή μας τύχη τα λεπτά, στρογγυλά φρύδια από τα 90's και 00's ανήκουν στο παρελθόν! Είναι μία τάση που ακόμα και η Victoria Beckham θέλει να ξεχάσει.

Cherry χείλη, τολμηρά eye looks και ροδοκόκκινα ζυγωματικά θα δούμε στο μακιγιάζ της νέας χρονιάς

Γεμάτα & τοξωτά φρύδια

Τα τελευταία χρόνια, τα trends θέλουν τα μεγάλα και τοξωτά φρύδια. Για να καταλάβεις καλύτερα, τα φρύδια που μοιάζουν με της Cara Delevingne. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κοπέλες που δεν γεννήθηκαν με πυκνά φρύδια, ενώ μπορεί να έχουν βγάλει τα φρύδια τους σε τέτοιο βαθμό που να μην βγαίνει καινούργια τρίχα... Αυτές, λοιπόν, οι κοπέλες έχουν ανάγκη από ένα προϊόν το οποίο θα τους γεμίσει τα κενά και θα τους δώσει φυσικό σχήμα. Τα μολύβια φρυδιών είναι το θαυματουργό beauty item που μπορεί με μία κίνηση να τους χαρίσει το τέλειο αποτέλεσμα.

29th Annual SAG Awards - Arrivals

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

AP

Επίλεξε ένα μαλακό μολύβι φρυδιών

Τα μολύβια φρυδιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ εύκολα, χωρίς να μουτζουρωθείς. Γεμίζουν τα κενά, δίνουν σχήμα και χρώμα στα φρύδια. Έτσι, μέσα σε χρόνο dt έχεις ένα πιο ανορθωμένο και καθαρό βλέμμα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις το σωστό μολύβι! Επίλεξε, ένα μολύβι φρυδιών που να έχει μαλακή μύτη για ακρίβεια στην εφαρμογή, αλλά και για εύκολο και γρήγορο γέμισμα. Επιπλέον, προτίμησε τα μολύβια φρυδιών που περιλαμβάνουν ενσωματωμένο βουρτσάκι για να χαρίσεις ένα ομοιόμορφο σχήμα.

Luisa-Spagnoli-clp-F23-012.jpg

Extra tip: Για ένα έντονο και σταθερό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε στο τέλος ένα brow gel για να κλειδώσεις και να τονίσεις το σχήμα τους. Το διάφανο gel φρυδιών θα τιθασεύσει τις τρίχες και θα δημιουργήσει ανορθωμένο εφέ.

Μην ανησυχείς! Δεν θα σε αφήναμε έτσι. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα μολύβια φρυδιών που λατρεύουμε να χρησιμοποιούμαι ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά και θα μας θυμηθείς!