Editor’s Choice: 7 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα κάνουν τα πόδια σου να λάμπουν σε κάθε έξοδο

Ευαγγελία Αλπίδου
Editor’s Choice: 7 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα κάνουν τα πόδια σου να λάμπουν σε κάθε έξοδο
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Χάρισε στο σώμα σου ένα λαμπερό και βελούδινο δέρμα τόσο στην όψη όσο και στο άγγιγμά του. 

Όπως έχουμε πει ξανά και ξανά, η body care routine είναι το ίδιο σημαντική με την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου. Δηλαδή, το body scrub και η ενυδατική σώματος είναι τα δύο προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινότητά μας.

Bottleneck bob: Όσα πρέπει να ξέρεις για το πιο ευέλικτο κούρεμα που θυμίζει μπουκάλι αναψυκτικού

Οι ενυδατικές σώματος πρέπει να υπάρχουν πάντα στο κομοδίνο σου

Η φροντίδα του δέρματός μας είναι το Α και το Ω. Και φροντίδα σημαίνει βαθιά ενυδάτωση. Σίγουρα θέλεις να έχεις λαμπερό και βελούδινο δέρμα τόσο στην όψη όσο και στο άγγιγμά του. Αυτό, λοιπόν, μπορείς να το πετύχεις μόνο με μία καλή και τακτική απολέπιση, συνδυαστικά με καθημερινή ενυδάτωση. Οι ενυδατικές κρέμες σώματος πρέπει πάντα να υπάρχουν στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι σου. Μετά από ένα χαλαρωτικό ντους, εφαρμόζεις την ενυδατική σε όλο το σώμα σου και έτσι, κλειδώνεις τη σωστή υγρασία στην επιδερμίδα σου.

pexels-yaroslav-shuraev-6811380.jpg

Εκτός από τη βαθιά ενυδάτωση και τα πλούσια αρώματα που χαρίζουν οι body lotions, κάνουν το δέρμα να λάμπει. Ναι, πολύ σωστά! Οι ενυδατικές σώματος δημιουργούν ένα φυσικό, glow εφέ στην επιδερμίδα που την κάνει να ακτινοβολεί από λάμψη και φρεσκάδα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

8 primer για ματ μακιγιάζ όσο λιπαρή επιδερμίδα κι αν έχεις

Extra tip: Αν θες ένα ιριδίζον εφέ που θα κάνει τα πόδια σου να γυαλίζουν από μακριά, πρόσθεσε μέσα στην ενυδατική body lotion λίγες σταγόνες από το υγρό bronzer. Αφού ανακατέψεις καλά το προϊόν, εφάρμοσε το επάνω στην επιδερμίδα σου, στα πόδια, τα χέρια και το ντεκολτέ και αμέσως θα έχεις δημιουργήσει την τέλεια sunkissed επιδερμίδα.

1714137781234-399231961-Paris-str-F24-3539.jpg

Οι κρέμες σώματος που υπάρχουν στην αγορά έχουν τις πιο φρουτένιες, γλυκές και σαγηνευτικές μυρωδιές οι οποίες μένουν πάνω στην επιδερμίδα από το πρωί έως το βράδυ. Έχουν ελαφριές υφές που απορροφώνται γρήγορα και χαρίζουν μία φυσική και λαμπερή όψη, ενώ σε συνδυασμό με τα mini ανοιξιάτικα φορέματα θα σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες ενυδατικές σώματος, που έχουμε πάντα στο boudoir μας. Μία δοκιμή θα σε πείσει! Ρίξε μία ματιά...

Matte skin! 7 καθαριστικά προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες