Christian Siriano: Η NYFW «άνοιξε» με διαχρονικά beauty looks και ένα περίπου κόκκινο κραγιόν

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Christian Siriano: Η NYFW «άνοιξε» με διαχρονικά beauty looks και ένα περίπου κόκκινο κραγιόν

Ένα show γεμάτο diversity, αναφορές στην Audrey Hepburn και ένα μακιγιάζ που πάει σε όλες… with a twist!

Mε την ευχή «Happy Fashion Week» ο Christian Siriano έδωσε το έναυσμα για την αρχή της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη. Πολύ πριν από αυτό όμως, ο σχεδιαστής είχε ένα super busy πρόγραμμα, αφού έντυσε πολλές celebrities για τα βραβεία Grammy, καθώς και την αντιπρόεδρο Kamala Harris. Τίποτα δεν έμεινε όμως στην τύχη. Το show ήταν άψογο και οι δημιουργίες είχαν αέρα… Audrey Hepburn. Κλασικές γραμμές με μοντέρνα twists, και μία πασαρέλα που γέμισε από γυναίκες όλων των φυλών και των μεγεθών.

Siriano-F23-019a.jpeg

Copenhagen Fashion Week: Όλα τα high lights από τα shows των Marni, Ganni, Helmstedt και Stine Goya

Όπως ήταν αναμενόμενο επομένως, το μακιγιάζ που συνόδευσε τις δημιουργίες του, ήταν κλασικό και προσιτό για όλες μας. Το «γατίσιο» eyeliner προσαρμόστηκε στα διαφορετικά σχήματα ματιών των μοντέλων, και συνδυάστηκε με ένα κραγιόν που ήταν κόκκινο… αλλά δεν ήταν.

Siriano-F23-003a.jpeg

Το χρώμα του κραγιόν ακροβατούσε ανάμεσα στο κόκκινο και το φούξια, και η διαφορά γινόταν αντιληπτή όταν η παρέλαση των μοντέλων πέρασε από το κλασικό ασπρόμαυρο, στην πιο έντονη παλέτα που παρουσίασε ο σχεδιαστής.

Siriano-F23-026a.jpeg

Με κλασικό αλλά και ταυτόχρονα μοντέρνο μακιγιάζ «άνοιξε» λοιπόν ο μήνας της μόδας και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε πώς θα αρχίσουν να διαμορφώνονται οι τάσεις για την επόμενη χρονιά.

Chanel Haute Couture SS23: Μία αναμενόμενα elegant συλλογή που στήθηκε στο σαλόνι της Coco Chanel