Τα αγαπημένα των σταρ: πόσα λιπ γκλος έχει στην τσάντα της η Kate Hudson;

Τα αγαπημένα των σταρ: πόσα λιπ γκλος έχει στην τσάντα της η Kate Hudson;

Και ποια είναι τα αγαπημένα της; 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, η Kate Hudson είπε πώς λατρεύει το μακιγιάζ και μάλιστα προτιμά να βάφεται μόνη της ακόμα και όταν πρόκειτα να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί.

Τώρα άνοιξε το νεσεσέρ της στο site WhoWhatWear και μίλησε για τα αγαπημένα της προϊόντα μακγιάζ: «Μου αρέσει να δίνω έμφαση στα μάτια. Οπότε, αν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ένα μόνο προϊόν μακιγιάζ αυτό θα είναι το eyeliner, το οποίο το σβήνω ώστε το αποτέλεσμα να μοιάζει σαν "μουτζουρωμένο". Χρησιμοποιώ χρόνια τώρα το eyeliner της Almay γιατί έχει σούπερ κρεμώδη υφή, σε ανθρακί απόχρωση, που είναι τέλεια για smoky μακιγιάζ γιατί δεν είναι πολύ σκοτεινή - έχω πάντα στην τσάντα μου αυτό το eyeliner.

Επίσης, δεν πάω πουθενά χωρίς την κρέμα Egyptian Magic, την οποία χρησιμοποιώ και στα παιδιά μου. Και πάντα ρίχνω στην τσάντα μου τέσσερα-πέντε λιπ γκλος. Μου αρέσουν εκείνα που έχουν ωραία μυρωδιά, όπως του Dior και της Bobbi Brown αλλά και τα λιπ γκλος του Givenchy που είναι μικρά σε μέγεθος και μπορείς να τα έχεις μαζί σου παντού.»


Διαβάστε ακόμα:
Πώς έμαθε να βάφεται η Kate Hudson;

Ο ξενώνας της Kate Hudson

Kate Hudson: Ήρθε για διακοπές στη Σκιάθο