Eye Color Bar: Τα μαγικά χρώματα της Shiseido!

Eye Color Bar: Τα μαγικά χρώματα της Shiseido!

Το μακιγιάζ των ματιών σε άλλη διάσταση

"Το Eye Colour Bar είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να παίζετε με το μακιγιάζ. Έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθάει να αναμιγνύετε τα χρώματα, ώστε να προσαρμόζετε και να αλλάζετε το λουκ σας.
Γίνετε ο δημιουργός των χρωμάτων, επιλέγοντας τις αποχρώσεις και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, από ελαφρύ και ουδέτερο μέχρι φωτεινό, πλούσιο και εντυπωσιακό" λέει ο διάσημος makeup artist Dick Page, ο οποίος υπογράφει μία από τις πιο όμορφες γιορτινές παλέτες της χρονιάς.

Η Eye Color Bar περιλαμβάνει επτά ξεχωριστές αποχρώσεις, κάποιες βαθιές, πλούσιες ή φωτεινές, άλλες απαλές και ουδέτερες. Εκτός από αυτές, υπάρχουν 2 μαγικά χρώματα, πλούσια σε πολωμένα μόρια πέρλας, τα οποία σας επιτρέπουν να μεταμορφώνετε τα υπόλοιπα χρώματα σε νέες, συναρπαστικές αποχρώσεις.

Όλες οι αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιούνται και μόνες τους, αλλά δοκιμάστε να πειραματιστείτε αναμειγνύοντάς τις, και να είστε βέβαιες πως το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ εντυπωσιακό.


Όπως ένα κοκτέιλ δίνει ζωή σε ένα λαμπερό πάρτι, αυτά τα χρώματα δημιουργήθηκαν για να ομορφαίνουν το look σας με άπειρους τρόπους.