Girl Crush: Το μυστικό ομορφιάς της Dua Lipa είναι ότι δεν κοιμάται ποτέ με μακιγιάζ

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl Crush: Το μυστικό ομορφιάς της Dua Lipa είναι ότι δεν κοιμάται ποτέ με μακιγιάζ

«Η πρωινή μου ρουτίνα περιλαμβάνει ντους, καθαριστικό προσώπου, ορό βιταμίνης Β και ενυδατική κρέμα με SPF».

Η Dua Lipa, θεωρείται μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της γενιάς της. Ό,τι κι αν ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό γίνεται αμέσως viral, ενώ ξεχωρίζει για το coolness στιλ και την clean girl αισθητική της. Εκτός από το ταλέντο της στο τραγούδι έχει μία ανεπιτήδευτη ομορφιά που ξεχώρισε αμέσως ο οίκος Yves Saint Laurent. Ξεκίνησε ως πρέσβειρα του οίκου και συγκεκριμένα στο διάσημο άρωμα Libre, ενώ πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε ως η νέα παγκόσμια πρέσβειρα μακιγιάζ του οίκου YSL.

Η Dua Lipa είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα μακιγιάζ του οίκου YSL -6 αγαπημένα προϊόντα του brand

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της στα red carpets της σεζόν έκαναν τους πάντες να αναρωτιούνται ,για το ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς της. Μαζί με αυτούς κι εμείς στο beauty department του queen. Για να μην στα πολυλογώ, αυτό που κάναμε αμέσως ήταν να ψάξουμε τα πάντα για τα μυστικά ομορφιάς που έχει μοιραστεί η ίδια μέσα από συνεντεύξεις της. Τα έχουμε συγκεντρώσει, λοιπόν, όλα σε αυτό το άρθρο. Το Girl Crush, για αυτή την εβδομάδα δεν γινόταν να μην είναι η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια, Dua Lipa.

Όλα τα μυστικά ομορφιάς της Dua Lipa

428377841_247381338421562_4489945573475503454_n.jpg

@dualipa

Αν αναρωτιέσαι πώς καταφέρνει η Dua Lipa να έχει αυτή τη λαμπερή επιδερμίδα η απάντηση είναι: «Πριν κοιμηθώ αφαιρώ πάντα το μακιγιάζ μου! Όταν ήμουν πιο μικρή δεν με ένοιαζε. Ήμουν από τους ανθρώπους που απλά έπλενε το πρόσωπό του με σαπούνι και νερό. Όταν έγινα 18, άρχισα να φροντίζω πραγματικά το δέρμα μου και να αφαιρώ το μακιγιάζ κάθε βράδυ. Τώρα χρησιμοποιώ πολλά σέρουμ: έχω ένα που βάζω πριν πάω για ύπνο, ένα διαφορετικό για το πρωί το οποίο χρησιμοποιώ μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου και ένα για να αφαιρέσω το μακιγιάζ. Θα χρησιμοποιήσω επίσης ένα λάδι, γιατί το δέρμα μου είναι αρκετά αφυδατωμένο το πρωί και έχει ανάγκη από ενυδάτωση. Η πρωινή μου ρουτίνα περιλαμβάνει ντους, καθαριστικό, ορό βιταμίνης Β, ενυδατική κρέμα με SPF» έχει πει η Dua Lipa σε συνεντεύξεις της σε site του εξωτερικού.

Ποια προϊόντα χρησιμοποιείς στο daily μακιγιάζ σου;

«Προσπαθώ να μην φοράω μακιγιάζ τις μέρες που δεν χρειάζεται, αλλά αν το κάνω, χρειάζομαι 15 λεπτά το πολύ. Χρησιμοποιώ πρώτα το foundation ή το concealer, τη mascara, τη σκιά ματιών και το bronzer και μετά βγαίνω από το σπίτι. Μου αρέσει να πειραματίζομαι με το eyeliner, αλλά δεν το χρησιμοποιώ τόσο στην καθημερινότητά μου».

https://www.instagram.com/p/C3z8NeIM0Gf/

Brit Awards 2024: Πώς θα πετύχεις το cat eye look της Dua Lipa -7 beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ποιο είναι το beauty hero σου;

«Η πρώτη μου ανάμνηση ομορφιάς είναι: να βλέπω τη μαμά μου να κάνει το δικό της μακιγιάζ. Πάντα μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο ντυνόταν και βαφόταν. Η συμβουλή που μου είχε δώσει από πολύ μικρή είναι, να μην μαδήσω ποτέ τα φρύδια μου! Λατρεύω το beauty look της δεκαετίας του 1990 και από celebrities αγαπώ το στιλ της Chloë Sevigny. Νιώθω ότι ήταν πάντα πολύ διασκεδαστική, με φρέσκο ​​και natural μακιγιάζ, ακόμα και τώρα».

https://www.instagram.com/p/Cz8YO4NhHvb/

Είσαι από τις γυναίκες που πειραματίζονται με τα μαλλιά της, τι θεραπείες χρησιμοποιείς;

«Η αλήθεια είναι πώς πειραματίζομαι αρκετά συχνά με τα μαλλιά μου, τόσο στο μήκος όσο και στο χρώμα. Παρόλα αυτά, καταλήγω να πηγαίνω για περιποίηση όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, δεν είμαι συνεπής στις θεραπείες. Δεν έχω ποτέ χρόνο ή μέρος για να κάτσω με μάσκα μαλλιών. Απλώς πλένω τα μαλλιά μου κάθε δεύτερη μέρα, χρησιμοποιώ μια ωραία μους και ένα σπρέι λάμψης, και είμαι έτοιμη».

Η Dua Lipa, λοιπόν, είναι ένα αληθινό Girl Crush, όχι μόνο για εμάς στο Queen, αλλά και για τις περισσότερες γυναίκες στον κόσμο. Είναι φυσική, λαμπερή και ο εαυτός της. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush...
Μείνε συντονισμένη!

Girl Crush: Ήρθε η ώρα να μάθεις όλα τα beauty secrets της Blake Lively για λαμπερή επιδερμίδα