Στην καρδιά της Dua Lipa υπάρχει πλέον μόνο ο Callum Turner: To matchy matchy look και το φιλί

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην καρδιά της Dua Lipa υπάρχει πλέον μόνο ο Callum Turner: To matchy matchy look και το φιλί

Η καρδιά δεν γνωρίζει από λογική κι έτσι η Dua Lipa είναι ξανά ερωτυμένη ένα μήνα μετά τον χωρισμό της από τον Romain Gavras.

Στις αρχές του Δεκέμβρη τo 2023 είχε γίνει γνωστό πως η Dua Lipa και ο σκηνοθέτης Romain Gavras αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από 8 μήνες σχέσης και γι' αυτό γιατί η γνωστή τραγουδίστρια σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun ήθελε να επικεντρωθεί στην καριέρα της, μιας και η κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ της αναμένεται μέσα στη χρονιά.

CANNES, FRANCE - MAY 19: Dua Lipa and Romain Gavras attend the "Omar La Fraise (The King of Algiers)" red carpet during the 76th annual Cannes film festival at Palais des Festivals on May 19, 2023 in Cannes, France. (Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)2023 Stephane Cardinale - Corbis

Bέβαια, η ζωή είναι απρόβλεπτη και κάπως έτσι η 28χρονη pop star φαίνεται πως είναι ερωτευμένη ξανά με τον 33χρονο ηθοποιό Callum Turner. Oι φήμες για το νέο ειδύλλιο στο Hollywood ξεκίνησαν, όταν εμφανίστηκαν μαζί να χορεύουν σε ένα afterparty στο Los Angeles, για την πρεμιέρα του σόου του Masters of The Air - όπου συμμετέχει ο ηθοποιός - το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου. Mιας και η τραγουδίστρια δεν είχε κάποιον άλλο λόγο για να βρεθεί στο συγκεκριμένο πάρτι θεωρήθηκε απ' όλους πως ο λόγος ήταν ο Callum Turner.

Η Dua Lipa ένα μήνα μετά τον χωρισμό της από τον Romain Gavras είναι και πάλι ερωτευμένη με ηθοποιό

H πρώτη δημόσια εμφάνιση, το φιλί και το παρόμοιο look

Και δεν είχαν άδικο, αφού λίγες μέρες μετά η Dua Lipa και ο Callum Turner έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στο Beverly Hills ως ζευγάρι, περπατώντας όχι απλά χέρι χέρι αλλά αγκαλιά, απολαμβάνοντας τόσο τη βόλτα τους όσο και τον καφέ τους.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να δίνουν και το πρώτο τους φιλί στο στόμα - γιατί στο μάγουλο είχαν δώσει και μετά από το πρόσφατο δείπνο τους στο Sushi Park στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια.

Πάντως η pop τραγουδίστρια και ο ηθοποιός είχαν όπως είδες κι εσύ παρόμοιο look, αρκετά εναρμονισμένο, επιλέγοντας τζιν παντελόνια και λευκά top, αποδεικνύοντας πως ακόμα και ως προς το στυλ τους είναι ταιριαστοί.

Παρ' όλα αυτά, οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει ακόμα ανοιχτά για τη σχέση τους, αφού είναι κάτι πολύ καινούργιο αλλά πολύ έντονο όπως φαίνεται. Ο Callum Turner βέβαια, στην ερώτηση που του έγινε σε κοινή συνέντευξη που έδωσε στο Entertainment Online - με τον συμπρωταγωνιστή του στο Masters of the Air, Austin Butler - σχετικά με το αν θα βρεθεί στα φετινά βραβεία Grammy για να στηρίξει την Dua Lipa, απάντησε απλά πως δεν θα βρεθεί στη βραδιά αυτή, επειδή δεν είναι μουσικός. Παράλληλα, απέφυγε να πει οτιδήποτε σχετικά με τη βραδιά που χόρευε με την Dua Lipa στο afterparty στο Los Angeles.