Perfect lips! 8 nude μολύβια χειλιών που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες

Ευαγγελία Αλπίδου
Perfect lips! 8 nude μολύβια χειλιών που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες
Gregory Scaffidi / Imaxtree.com

Τέλεια, σαρκώδη χείλη με ένα και μόνο προϊόν!

Ας το παραδεχτούμε! Όλες θέλουμε τέλεια, ζουμερά χείλη, αλλά και το κραγιόν μας να παραμένει σταθερό για ώρες. Μπορεί να μην γεννηθήκαμε όλες με σαρκώδη χείλη σαν της Angelina Jolie, αλλά υπάρχει ένα προϊόν το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να το πετύχουμε.

Το μολύβι χειλιών είναι το προϊόν που με μία κίνηση μπορεί να δημιουργήσει το τέλειο σχήμα. Όχι, δεν είναι απαραίτητο να έχεις δεκάδες διαφορετικά μολύβια, ένα για κάθε κραγιόν. Το nude μολύβι μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε χρώμα, ακόμα και με το κόκκινο. Με πιο απλά λόγια, το nude μολύβι μπορεί να λύσει οποιοδήποτε «πρόβλημά» σου!

Avellano-bks-F24-062.jpg

TikTok trends: Μπλε σκιές και «παγωμένα» χείλη είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ της άνοιξης

Με το nude μολύβι δεν υπάρχουν λάθη. Μπορείς να το φορέσεις οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και χωρίς καθρέφτη. Αυτή η ροζ-καφέ απόχρωση που χαρίζει στα χείλη, δημιουργεί ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα που μπορεί να σε συντροφεύσει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το πρωί ως το βράδυ. Επιπλέον, το nude μολύβι μπορεί να φορεθεί ακόμα και μόνο του! Αν θες ένα extra λαμπερό φινίρισμα μπορείς να προσθέσεις από επάνω ένα διάφανο lip gloss με glitter και να κάνεις τα χείλη σου ακόμα πιο ζουμερά.

Manicure με πασχαλίτσες; 5 σχέδια που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Το μυστικό για λεία και απαλά χείλη

Πριν ξεκινήσεις να δίνεις σχήμα στα χείλη σου με το μολύβι, χρησιμοποίησε πρώτα ένα lip scrub. Τα lip scrub απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια των χειλιών, ενώ τα ευεργετικά συστατικά που διαθέτουν ενυδατώνουν σε βάθος και χαρίζουν λεία και απαλά χείλη σε χρόνο dt. Lip scrub μπορείς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα και μόνη σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα παλιό lip balm -που δεν χρησιμοποιείς- και καστανή ζάχαρη. Βούτηξε το lip balm μέσα στη ζάχαρη και με κυκλικές κινήσεις κάνε ελαφρύ μασάζ επάνω στα χείλη σου για ένα λεπτό. Στη συνέχεια, αφαίρεσε το προϊόν με λίγο νερό και τοποθέτησε το nude lip liner. Τόσο απλό!

Avellano-bks-F24-042.jpg

Μην φεύγεις! Δεν θα σε αφήναμε έτσι! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα nude lip liners που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Έχουν απαλή υφή και απλώνεται πανεύκολα επάνω στα χείλη, ενώ το χρώμα τους διαρκεί για ώρες. Ρίξε μία ματιά...

Editor’s Choice: 8 προϊόντα ομορφιάς που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα, θα τα λατρέψεις κι εσύ