Τα glam beauty looks που έκλεψαν την παράσταση στο party του Vanity Fair

Ευαγγελία Αλπίδου
Τα glam beauty looks που έκλεψαν την παράσταση στο party του Vanity Fair

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Λάμψη, wet looks και σέξι πινελιές είχαν τα beauty looks στο red carpet του πολυαναμενόμενου party της μεγάλης βραδιάς των Όσκαρ.

Μετά από ένα εντυπωσιακό red carpet με old Hollywood πινελιές και μία απονομή γεμάτη χιούμορ και συγκινητικούς λόγους, το party του Vanity Fair έρχεται να ελαφρύνει το κλίμα και να μας φτιάξει τη διάθεση.

Και ενώ θα λέγαμε ότι οι stars, έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό στο red carpet των Όσκαρ 2024, οι καλεσμένες φαίνεται πως είχαν τη διάθεση να παίξουν και να τολμήσουν περισσότερο στο πάρτι που ακολούθησε. Αποκαλυπτικά cut outs, διάφανες λεπτομέρειες και εκρηκτικά, σέξι beauty looks δημιούργησαν εμφανίσεις που πραγματικά άξιζαν το δικό τους βραβείο.

Τα δύο manicure που ξεχωρίσαμε από τα Oscars 2024 και οι κωδικοί για να τα αντιγράψεις

https://www.instagram.com/reel/C4XOrRlOpkI/

Η Anya Taylor-Joy αποχαιρέτησε το maxi haute couture φόρεμα του Christian Dior και επέλεξε ένα μίνι black dress με ασημένιες λεπτομέρειες, της Miss Sohee. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της πρόσθεσε ένα ασημένιο headpiece με κρύσταλλα, ενώ τα μαλλιά της τα είχε μαζεμένα με μία αλογοουρά προς τα πίσω. Το μακιγιάζ της ήταν ελαφρώς πιο έντονο από το red carpet, τονίζοντας μόνο το διαπεραστικό βλέμμα της.

Οι αδελφές Kardashians δεν έλειπαν από το πολυαναμενόμενο party

Εκτός από τις μεγάλες stars του κινηματογράφου, οι αδελφές Kardashians δεν έλειπαν από το πολυαναμενόμενο party του Vanity Fair. Η Kim Kardashian με ανάλαφρα waves και έντονο smokey eyes, η Kylie Jenner με ζουμερά, ροδακινί χείλη και η Kendal Jenner με φλογερό κόκκινο κραγιόν ήταν μερικές από τις εμφανίσεις της βραδιάς που δεν πέρασαν απαρατήρητες.

96th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party

Η Kendall Jenner με messy bun και φλογερά, κόκκινα χείλη.

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Όσκαρ 2024: Πώς θα αντιγράψεις τις 4 beauty τάσεις που θα επικρατήσουν παντού αυτή τη χρονιά

Η Heidi Klum εμφανίστηκε με ένα wet look και golden eyeshadows που δημιουργούσαν ένα απίστευτα σέξι beauty look, ενώ η Charlize Theron δημιούργησε τολμηρά cat eyes και απογείωσε το μακιγιάζ με τα εκρηκτικά κόκκινα χείλη της. Ήταν αναμφίβολα μία από τις αγαπημένες μας beauty εμφανίσεις.

Η Jennifer Lawrence, ενώ φαίνεται ότι προσπάθησε και στις δύο εμφανίσεις το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Στο red carpet των Όσκαρ 2024 επέλεξε ένα girly beauty look το οποίο δεν ταίριαζε με το πουά φόρεμα haute couture του οίκου Christian Dior, ενώ στο πάρτι του Vanity Fair δημιούργησε ένα romactic hairstyle που σε συνδυασμό με το cute φόρεμα του οίκου Givenchy με πινελιές από τα 90s δεν κολάκευε τα δυνατά χαρακτηριστικά της.

96th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party

Η Jennifer Lawrence με cute hairstyle και romantic makeup look.

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα κορυφαία και πιο σέξι beauty looks που είδαμε στο party του Vanity Fair και που αξίζουν το δικό τους βραβείο. Ρίξε μία ματιά...

Λάμψη και iconic beauty looks στο κόκκινο χαλί των Oscars 2024 -Απευθείας οι κορυφαίες εμφανίσεις