H Lana Del Rey είναι η νέα μούσα των SKIMS για τον Άγιο Βαλεντίνο -Και μόλις πάθαμε το απόλυτο crush

Ναταλία Κατσακιώρη
H Lana Del Rey είναι η νέα μούσα των SKIMS για τον Άγιο Βαλεντίνο -Και μόλις πάθαμε το απόλυτο crush

Η Lana Del Rey είναι εξάλλου το κορίτσι «έρωτας».

Kim did it again! Τα SKIMS της Kim Kardashian είναι από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες παγκοσμίως και σίγουρα υπάρχει λόγος. Τα εξαιρετικά προιόντα της, το απίστευτο marketing και οι εφευρετικές της καμπάνιες την κρατάνε πάντα στην κορυφή της επικαιρότητας και των πωλήσεων, φυσικά. Αλλά αυτή τη φορά μάλλον ξεπέρασε τον εαυτό της με την καμπάνια της για τον Άγιο Βαλεντίνο να ρίχνει τα social media μέσα σε μόλις λίγες ώρες από την κυκλοφορία της.

SKIMS_LANADELRAY-(7).jpg

Το πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Lana Del Rey, ίσως η πιο ερωτική και sexy γυναίκα της αμερικανικής, μουσικής σκηνής, που έχει ταυτίσει την εικόνα της από την πρώτη στιγμή που τη γνωρίσαμε με τον αισθησιασμό, το sexiness και τη θηλυκότητα. Είναι σίγουρα η ιδανική φιγούρα για να κάνεις μια καμπάνια για τον έρωτα, αφού η Lana είναι η τραγουδίστρια της αγάπης, των σχέσεων, των αιώνιων ερωτικών διλημμάτων. Σίγουρα πολλοί το έχουν σκεφτεί αλλά ένας μόνο κατάφερε να τη εντάξει σε ένα τόσο δυνατό concept: η Kim Kardashian.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποντάρει και πάλι στο τζιν για το 2024 -Το denim on denim σύνολο με φούστα

H Lana Del Rey είναι το δώρο μας για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Άγιος Βαλεντίνος και εσώρουχα, πυτζαμάκια, shape wears και τα σχετικά πάνε μαζί. Και φυσικά μια εταιρία σαν τα SKIMS θα κυκλοφορήσει πολλές διαφορετικές σειρές με όλα τα παραπάνω ήδη από τις 23 Ιανουαρίου. Και αν κρίνουμε από τα looks της νέας τους πρωταγωνίστριας Lana Del Rey, μπορούμε να καταλάβουμε ότι η Kim φρόντισε να το απογειώσει το 2024.

https://www.instagram.com/p/C2QKhLNtmzn/

Όλο το σκηνικό της φωτογράφισης έχει το retro vibe της Lana, αυτό που τόσο έχουν αγαπήσει οι θαυμαστές της σε όλο τον πλανήτη και αντικειμενικά ταιριάζει τέλεια στον Άγιο Βαλεντίνο. Κόκκινες γούνες, μαύρες δαντέλες, ένα μήλο σαν αυτό που δάγκωσε η Εύα και πολλά, πολλά βέλη έχουν βάλει στόχο να δημιουργήσουν την πιο εντυπωσιακή καμπάνια της «εποχής του έρωτα». Η Lana Del Rey εμφανίζεται μέσα σε ένα γιγαντιαίο baby blue κουτί σε σχήμα καρδιάς, απολαμβάνει τη συντροφιά της γατούλας της με sexy, ροζ lingerie και φωτογραφίζεται με ένα βέλος στην καρδιά της στο total black σύνολό της με ένα maxi slip dress και βέλο.

https://www.instagram.com/reel/C2QCzLAvm5B/

Ανάμεσα στις φωτογραφίες ξεχωρίζουμε και τα υπέροχα αξεσουάρ με καρδούλες, τα all over printed items και φυσικά τα τέλεια γάντια που φόρεσε η Lana σε κάθε look. Τα σχόλια των followers στα social media έχουν φυσικά αποθεώσει τη συνεργασία.