Έλλη Κοκκίνου: Με πιο κοντά και ξανθά μαλλιά κι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Η βάση της  'Ελλης Κοκκίνου έγινε ακόμα πιο ανοιχτή, ενώ τα μήκη απέκτησαν ένα μελί χρώμα με μπαλαγιάζ χρυσό, που μπορούν να κάνουν όλες οι μεσογειακές γυναίκες.

Τα short hair είναι από τα must κουρέματα των τελευταίων χρόνων. Καθημερινά βλέπουμε όλο και περισσότερες stars τόσο του εξωτερικού (Hailey Bieber, Zendaya) όσο και Ελληνίδες celebrities (Δέσποινα Βανδή, Μπέττυ Μαγγίρα) να κόβουν τα μαλλιά τους κοντά.

Πες αντίο στα θαμπά μαλλιά! 8 hair oils για μεταξένιες και λαμπερές άκρες

https://www.instagram.com/p/Cx8dekRr28Z/

Άλλη μία γυναίκα που έρχεται να προστεθεί στη λίστα, είναι η Έλλη Κοκκίνου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι μία από τις εκατοντάδες celebrities της ελληνικής showbiz η οποία εμπιστεύεται τα μαλλιά της στον ένα και μοναδικό, hair artist, Νικόλα Βιλλιώτη. Ο Νικόλας, για μία ακόμα φορά έβαλε όλη του την τέχνη και με τα «μαγικά» του χέρια δημιούργησε το απόλυτο hair look.

Hair color trends: 3 hot χρώματα που θα κυριαρχήσουν τη φετινή άνοιξη

https://www.instagram.com/reel/CyyoR1YL91j/

Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη έκοψε ακόμα πιο κοντά τα μαλλιά της και επέλεξε μία πιο γλυκιά απόχρωση. Δεν χάσαμε όμως χρόνο και επικοινωνήσαμε αμέσως με τον Νικόλα, για να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες για την αλλαγή των μαλλιών της.

Το χρώμα της Έλλης, το λάτρεψα! Η βάση έγινε ακόμα πιο ανοιχτή, ενώ τα μήκη απέκτησαν ένα μελί χρώμα με μπαλαγιάζ χρυσό. Είναι ένα χρώμα που μπορούν να κάνουν όλες οι μεσογειακές γυναίκες. Είναι μία απόχρωση που γλυκαίνει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Εκτός από το χρώμα, έκοψα τα μαλλιά της μέχρι το ύψος της κλείδας με έντονο φιλάρισμα. Είναι ένα glossy hair look που το προτείνω ανεπιφύλακτα αυτή την εποχή, καθώς μοιάζει με ηλιόλουστες ακτίνες.

Αν, λοιπόν, έχεις ανάγκη για ένα refresh στο χρώμα των μαλλιών σου, ίσως, η μελί απόχρωση με τις χρυσές πινελιές που επέλεξε η Έλλη Κοκκίνου να είναι ιδανική επιλογή για εσένα. Αν αποφασίσεις να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου τώρα την άνοιξη, στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά shampoo για βαμμένα μαλλιά που θα ανανεώσουν και θα τονίσουν το χρώμα των μαλλιών σου. Ρίξε μία ματιά...

Μαλλιά μεσαίου μήκους: Η Ναταλία Γερμανού υιοθέτησε το κούρεμα που ταιριάζει σε όλες