Girl Crush: Αυτά είναι τα δύο προϊόντα που δεν αποχωρίζεται η Zendaya, όχι δεν είναι το lip gloss

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl Crush: Αυτά είναι τα δύο προϊόντα που δεν αποχωρίζεται η Zendaya, όχι δεν είναι το lip gloss

«Ποτέ δεν παραλείπω την ενυδατική κρέμα, ενώ ένας μεγάλος κανόνας είναι ότι δεν κοιμάμαι ποτέ με μακιγιάζ».

Η Zendaya, θεωρείται τα τελευταία χρόνια η απόλυτη πρωταγωνίστρια του red carpet. Η νεαρή ηθοποιός επιλέγει συνεχώς iconic κομμάτια, τα οποία γίνονται αμέσως viral, ενώ ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της με εντυπωσιακά χτενίσματα και περίτεχνα updos τα οποία κολακεύουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά της. Εκτός από το ανεπιτήδευτο στιλ, ξεχωρίζει για την clean girl αισθητική και την αλαβάστρινη επιδερμίδα της.

Το μυστικό ομορφιάς της Dua Lipa είναι ότι δεν κοιμάται ποτέ με μακιγιάζ

Συνήθως, καθαρίζω, τονώνω, ενυδατώνω και προχωρώ… Less is more όταν πρόκειται για τη φροντίδα του δέρματός μου. Αλλά... παρόλο που τείνω να κρατάω basic τη ρουτίνα περιποίησής μου, μου αρέσει να δοκιμάζω συνεχώς νέα προϊόντα και να απολαμβάνω το τελετουργικό τους.

https://www.instagram.com/p/CigLrltLZad/

Δεν είναι λίγες οι φορές, λοιπόν, που έχουμε αναρωτηθεί για το, ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί η αγαπημένη ηθοποιός… Ποιο είναι το αγαπημένο της προϊόν ομορφιάς; Ποια είναι η σειρά που ακολουθεί στη skincare routine της;

Μετά από αρκετή έρευνα και μέσα από συνεντεύξεις της που έχει δώσει η ίδια σε περιοδικά του εξωτερικού, μάθαμε όλα τα beauty secrets της νεαρής ηθοποιού. Το Girl Crush, αυτής της εβδομάδας είναι η βασίλισσα του red carpet, η δικιά μας queen, η Zendaya.

Ήρθε η ώρα να μάθεις όλα τα beauty secrets της Blake Lively για λαμπερή επιδερμίδα

Όλα τα μυστικά ομορφιάς της Zendaya

333310704_138897025759834_8075877333006319118_n-(1).jpg

@zendaya

Σχετικά με τη skincare routine

«Ποτέ δεν παραλείπω την ενυδατική κρέμα. –Νιώθω ότι το πρόσωπό μου θα σπάσει στη μέση- Επίσης, ένας μεγάλος κανόνας είναι ότι δεν κοιμάμαι ποτέ με μακιγιάζ. Μου αρέσει η διαδικασία περιποίησης της επιδερμίδας, θα έλεγα ότι είναι μία από τις πολλές εμμονές μου. Το serum μαζί με την ενυδατική είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα, καθώς αυτή η φρεσκάδα και αναζωογόνηση που νιώθει η επιδερμίδα μου δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο προϊόν. Ένα μυστικό που ακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια είναι να αλλάζω τακτικά τα προϊόντα της skincare routine μου, αλλά να επανέρχομαι πάλι σε αυτά. Όταν το κάνω αυτό μου φαίνονται ακόμα πιο αποτελεσματικά».

Ποια είναι τα beauty item που δεν μπορεί να αποχωριστεί;

272350445_470989791066853_8963836764632250176_n.jpg

@zendaya

«Το concealer και το μολύβι φρυδιών είναι τα προϊόντα που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά. Το concealer για εμένα λειτουργεί σαν ένα μαγικό ραβδί το οποίο με ένα άγγιγμα χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και φωτίζει τα χαρακτηριστικά μου. Από την άλλη, τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου. Το μολύβι φρυδιών με βοηθάει να γεμίζω τυχόν κενά και να δίνω τη σωστή κατεύθυνση στις ατίθασες τρίχες μου. Τέλος, στο μακιγιάζ μου αρέσουν οι γήινες αποχρώσεις, όπως το καφέ, το χρώμα της άμμου και το χρυσό, καθώς ταιριάζουν τέλεια με τον τόνο του δέρματός μου».

Η Zendaya πειραματίζεται συνεχώς με την εμφάνισής της

«Η αλήθεια είναι ότι στο red carpet επιλέγουμε συνεχώς τα πιο extreme χτενίσματα και μακιγιάζ. Μου αρέσουν οι αλλαγές και δεν φοβάμαι να τολμήσω κάποιο extravagant hair look στην εμφάνισή μου. Έχω βάψει τα μαλλιά μου κόκκινα, μαύρα, με ξανθές ανταύγειες και αφέλειες, ενώ έχω υιοθετήσει XL κοτσίδες δημιουργώντας ένα coolness style».

Το αγαπημένο της άρωμα

https://www.instagram.com/p/CFA6QjZAkCo/

«Το άρωμα είναι η τελική πινελιά σε μία εμφάνιση, αυτή που θα χαρίσει το extra touch! Μου αρέσουν τα γλυκά και φρουτώδη αρώματα, αυτά που σου ξυπνούν τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Πριν φύγω από το σπίτι ψεκάζω πάντα τους καρπούς και τα σημεία γύρω από το λαιμό και μετά... είμαι έτοιμη!»

Το μυστικό ομορφιάς, της Zendaya, βρίσκεται σε απλά βήματα που όλες μπορούμε να ακολουθήσουμε στην καθημερινότητά μας. Εκτός από βασίλισσα του red carpet, είναι το απόλυτο Girl Crush, όχι μόνο για εμάς στο Queen, αλλά και για τις περισσότερες γυναίκες στον κόσμο. Είναι φυσική, λαμπερή και ο εαυτός της. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush...
Μείνε συντονισμένη!

Η skincare routine με ελαιόλαδο και όλα τα μυστικά ομορφιάς της Jennifer Lopez