Αποκαλύφθηκε: η συλλογή μακιγιάζ του Karl Lagerfeld για την Shu Uemura

Αποκαλύφθηκε: η συλλογή μακιγιάζ του Karl Lagerfeld για την Shu Uemura

Με πρωταγωνίστρια τη νέα του μούσα, Mon Shu

Το αποτέλεσμα της πολυσυζητημένης συνεργασίας του Kaiser με την ιαπωνική εταιρεία καλλυντικών είδε το φως της δημοσιότητας και είναι τόσο όμορφο όσο είχαμε υποψιαστεί από τον Ιούνιο που άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες πληροφορίες.


Η συλλογή ονομάζεται Mon Shu Uemura, είναι σχεδιασμένη και φωτογραφημένη από τον ίδιο τον Lagerfeld και στις συσκευασίες πρωταγωνιστεί η Mon Shu, το cartoon που δημιούργησε ο σχεδιαστής ειδικά για τη σειρά, η οποία φορά το χαρακτηριστικό του λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα. Η κολεξιόν περιλαμβάνει από προϊόντα καθαρισμού μέχρι σκιές, απίθανες ψεύτικες βλεφαρίδες, υπέροχα κραγιόν και βερνίκια νυχιών καθώς και το all time best seller ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες της Shu Uemura, αλλά σε μια ιδιαίτερη εκδοχή.


«Δεν ήταν εύκολο για όσους δούλεψαν πάνω σε αυτή τη σειρά να καταλήξουν σε αυτό τον αριθμό αποχρώσεων. Όλα έπρεπε να δένουν με την κούκλα που σχεδίασα, το πνεύμα, το στυλ της. Ήθελα να δώσω τη δική μου εκδοχή πάνω σε ένα manga- μια ανατολίτικη, τέλεια, μυστηριώδη αλλά και μοντέρνα ομορφιά» είχε δηλώσει πρόσφατα ο Lagerfeld για την συνεργασία του με το διάσημο brand.



Διαβάστε ακόμα:

Karl, με τη σειρά σου!

Teaser: Η συλλογή μακιγιάζ του Karl Lagerfeld για τον Shu Uemura

Karl Lagerfeld- Shu Uemura: Περισσότερα νέα για τη σειρά μακιγιάζ