Touche Εclat: Οι αμέτρητες χρήσεις ενός ιδιαίτερου concealer

Touche Εclat: Οι αμέτρητες χρήσεις ενός ιδιαίτερου concealer

Το Touche Éclat είναι το Νο 1 προϊόν ομορφιάς των καλλυντικών Yves Saint Laurent από το 1992 και είναι απολύτως δικαιολογημένο.

Ένα Touche Éclat πωλείται κάθε 10'' στον κόσμο! Είναι πολύ ιδιαίτερο και σίγουρα είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό concealer. Είναι εύχρηστο, σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για να δώσει στην επιδερμίδα φως και λάμψη.
Δεσμεύει, αντανακλά και αναπαράγει το φως με το σύμπλεγμα Luminocaptide, δίνει φρεσκάδα και υδάτωση με το σύμπλεγμα Humectine και έχει μια εξαιρετική υφή που απλώνεται τέλεια στο δέρμα, χάρη στο γαλάκτωμα με βάση σιλικόνης.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απαλύνει τους ερεθισμούς, για να διώξει μακριά τα σημάδια της κούρασης, για να αναδείξει το βλέμμα, για να φωτίσει και να σμιλεύσει τα μήλα, για να αναδείξει και να καθορίσει το περίγραμμα των χειλιών ή για να δώσει σχήμα στο τόξο κάτω από το φρύδι.

Ο τρόπος για να χρησιμοποιηθεί σωστά αυτό concealer-highlighter του Yves Saint Laurent εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Ακολουθήστε τις «γραμμές» που σας δίνει:

Για να φωτίσετε τον τόνο της επιδερμίδας:

YSLTouche_eclat_-_press_release_2-2_copy


•Για να προσθέσετε φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα, εφαρμόστε το Touche Eclat στις σκοτεινές περιοχές του προσώπου.
•Για ένα λαμπερό αποτέλεσμα ανόρθωσης εφαρμόστε το στην εξωτερική γωνία του ματιού και σβήστε με κατεύθυνση προς τους κροτάφους.
•Για να εξαλείψετε τα σημάδια κούρασης, εφαρμόστε το στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Για να σμιλεύσετε τα χαρακτηριστικά:

YSLTouche_eclat_-_press_release_2-2_acopy


•Για να σμιλεύσετε τα ζυγωματικά και να επαναπροσδιορίσετε τα χαρακτηριστικά εφαρμόστε δύο αποχρώσεις Touché Eclat, μία ανοιχτή και μία πιο σκούρα.
•Εφαρμόστε την ανοιχτή απόχρωση στο πάνω μέρος των ζυγωματικών και η σκούρα στο κάτω.

Για να φρεσκάρετε τα μάτια:

YSLTouche_eclat_-_press_release_2-3_copy


•Για να φωτίσετε το κινητό βλέφαρο εφαρμόστε το απαλά πάνω σε ολόκληρη την επιφάνεια.
•Για να καθορίσετε και να δώσετε ανόρθωση στα φρύδια, εφαρμόστε το ακριβώς κάτω από το φρύδι, κατά το μήκος του τόξου.

Για να επανακαθορίσετε τα χείλη:

YSLTouche_eclat_-_press_release_2-3_acopy


•Για να επανακαθορίσετε το περίγραμμα των χειλιών απλώστε Touche Eclat, απαλά γύρω από τη περιοχή των χειλιών και απλώστε καλά.
•Για να τελειοποιήσετε το περίγραμμα των χειλιών μετά τη εφαρμογή του κραγιόν, εφαρμόστε το σε μικρές δόσεις στις γωνίες των χειλιών και αναμείξτε.