Αυτές οι κρέμες σώματος θα σου χαρίσουν μία βελούδινη επιδερμίδα

Ευαγγελία Αλπίδου

Οι ενυδατικές κρέμες σώματος έχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που κλειδώνουν την υγρασία και αφήνουν μία επιδερμίδα λεία και απαλή.

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι η ενυδάτωση του σώματος είναι μία skincare routine που γίνεται μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Όπως η επιδερμίδα του προσώπου έχει ανάγκη από συνεχή ενυδάτωση και φροντίδα, έτσι και η επιδερμίδα του σώματος έχει ανάγκη χειμώνα-καλοκαίρι από περιποίηση.

Το δέρμα του σώματος χρειάζεται τη σωστή ενυδάτωση και υγρασία. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και το κρύο προκαλούν ξηροδερμία και κάνουν το δέρμα να ξεφλουδίζει. Για να αποφύγεις το φαινόμενο αυτό πρέπει πάντα να έχεις στο boudoir σου μία ενυδατική κρέμα σώματος την οποία θα εφαρμόζεις πάντα μετά το ντους. Οι ενυδατικές κρέμες σώματος έχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που κλειδώνουν την υγρασία και αφήνουν μία επιδερμίδα λεία και απαλή.

Φτιάξε μόνη σου ενυδατική κρέμα με shimmer

Αυτές οι κρέμες προσώπου χαρίζουν ένα φυσικό εφέ lifting και επαναφέρουν τη σφριγηλότητα

pexels-sora-shimazaki-5938555.jpg

Επιπλέον, οι περισσότερες ενυδατικές κρέμες που υπάρχουν στην αγορά διαθέτουν τις πιο μεθυστικές μυρωδιές που κάνουν την επιδερμίδα να μοσχοβολάει από το πρωί έως το βράδυ. Οι fresh μυρωδιές που θα διαχέονται από το δέρμα σου θα σε κάνουν να αντικαταστήσεις το αγαπημένο σου άρωμα με τις ενυδατικές κρέμες. Από την πρώτη κόλας εφαρμογή η επιδερμίδα σου θα γίνει απίστευτα βελούδινη που θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και θα σε κάνει να φοράς καθημερινά τις μίνι φούστες με τα ankle boots σου.

Extra tip: Για να κάνεις την επιδερμίδα σου να λάμπει ακόμα περισσότερο με τα festive looks, πρόσθεσε λίγο από το παλιό highlighter μέσα στην ενυδατική κρέμα. Κούνησε αρκετά καλά για να πάει το highlighter παντού και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις δημιουργήσει την τέλεια ενυδατική κρέμα με shimmer. Εφάρμοσε στα πόδια, στα χέρια και στο ντεκολτέ σου και θα έχεις χαρίσει ένα extra glam touch στα festive outfits των ημερών.

Και επειδή δεν θα σε αφήναμε να ψάχνεις αυτές τις μέρες. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες που εμείς λατρεύουμε να χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά...