Πες αντίο στα θαμπά μαλλιά! 8 hair oils για μεταξένιες και λαμπερές άκρες

Ευαγγελία Αλπίδου

Λίγες μόνο σταγόνες είναι αρκετές για να επαναφέρουν την υγρασία και την ελαστικότητα της τρίχας. 

Τα λάδια μαλλιών είναι από τα must have item που υπάρχουν σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Είναι τα προϊόντα που προσφέρουν στην τρίχα συνεχή θρέψη και ενυδάτωση.

Παρόλα αυτά, πολλές γυναίκες τα θεωρούν υπεύθυνα για τη λιπαρότητα των μαλλιών τους. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει! Τα λάδια μαλλιών πρέπει να τα τοποθετούμε από τα μήκη ως τις άκρες και ποτέ στη ρίζα, ειδικά αν είναι λιπαρό το τριχωτό της κεφαλής μας. Τα θερμαντικά εργαλεία, το χλώριο της πισίνας, το θαλασσινό νερό και οι ακτίνες του ήλιου, ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν τα μαλλιά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνουν τη φυσική λάμψη τους και να φαίνονται θαμπά και ατίθασα.

Glow skin! 7 αντηλιακά με χρώμα που θα αντικαταστήσουν το foundation

Τα hair oils είναι εκεί για να προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και επανόρθωση σε χρόνο dt. Λίγες μόνο σταγόνες είναι αρκετές για να επαναφέρουν την υγρασία και την ελαστικότητα της τρίχας.

Ποια είναι η σωστή χρήση τους

279757180_951088512231493_1422809483483243553_n.jpg

@negin_mirsalehi

Μπορείς να τα τοποθετήσεις σε νωπά μαλλιά μετά το μπάνιο, σε στεγνά πριν τα θερμαντικά εργαλεία, αλλά και μόλις ολοκληρώσεις το styling. Πρόσθεσε λίγες σταγόνες στην παλάμη σου και στη συνέχεια τρίβοντας το προϊόν εφάρμοσέ στις άκρες των μαλλιών έτσι ώστε να πάει το έλαιο παντού.
Προσοχή! Τα hair oils δεν χρειάζονται ξέβγαλμα. Τα λάδια μαλλιών εκτός από το λαμπερό φινίρισμα και το λείο αποτέλεσμα που προσφέρουν στην τρίχα, βοηθούν και στη μείωση τους φριζαρίσματος. Γι' αυτό είναι ένα beauty προϊόν το οποίο χρησιμοποιείται συνεχώς στο styling των μαλλιών.

Hair color trends: 3 hot χρώματα που θα κυριαρχήσουν τη φετινή άνοιξη

Extra tip: Αν σου αρέσει το wet look, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λάδι μαλλιών και να πετύχεις εύκολα και γρήγορα το δημοφιλές χτένισμα. Τοποθέτησε, στη ρίζα σε νωπά μαλλιά αρκετή ποσότητα από το hair oil, στη συνέχεια εφάρμοσε στα μήκη και στις άκρες αφρό μαλλιών και κλείδωσε το αποτέλεσμα με λίγη λακ.
Voilà! Είσαι έτοιμη!

Αν παλιότερα είχες κακές εμπειρίες με τα λάδια μαλλιών, ήρθε η στιγμή για να αλλάξεις γνώμη! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα καλύτερα λάδια μαλλιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η λάμψη και το άρωμα που προσφέρουν θα σε συντροφεύει όλη την ημέρα. Μία δοκιμή θα σε πείσει...

Pedicure alert! 5 nail trends που θα σε κάνουν να φορέσεις πέδιλα από τώρα