Glow skin! 7 αντηλιακά με χρώμα που θα αντικαταστήσουν το foundation

Ευαγγελία Αλπίδου
Glow skin! 7 αντηλιακά με χρώμα που θα αντικαταστήσουν το foundation
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Πες αντίο στις διχρωμίες και στα σημάδια φωτογήρανσης!

Όταν η θερμοκρασία σιγά-σιγά ανεβαίνει δεν αποχαιρετάμε μόνο τα ζεστά ρούχα και πουλόβερ, που φορούσαμε τους προηγούμενους μήνες. Αποχαιρετάμε και τις βαριές υφές που χρησιμοποιούσαμε στο μακιγιάζ. Ο ήλιος μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο φωτεινός και η αντηλιακή προσώπου είναι το must have item που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα μας. -Όπως και τις 365 ημέρες τους χρόνου!-

Pedicure alert! 5 nail trends που θα σε κάνουν να φορέσεις πέδιλα από τώρα

Αυτή την εποχή, έχουμε ανάγκη από ελαφριές υφές οι οποίες θα προσφέρουν στην επιδερμίδα μας, ενυδάτωση, προστασία και ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που θα διαρκεί όλη την ημέρα. Όλα τα παραπάνω μπορεί να τα πετύχει μόνο ένα προϊόν, η αντηλιακή με χρώμα.

409174082_18446354602037292_4990240609967922865_n.jpg

@haileybieber

Η αντηλιακή με χρώμα έρχεται να αντικαταστήσει το makeup! Αυτή την εποχή, λοιπόν, αφήνουμε στην άκρη το παχύρευστο foundation που χρησιμοποιούσαμε το χειμώνα και κάνουμε χώρο σου boudoir μας για τα αντηλιακά με χρώμα. Το αντηλιακό με χρώμα παρέχει υψηλή προστασία, διορθώνει τα σημάδια φωτογήρανσης, προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και χαρίζει μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς διχρωμίες, κάνοντας το δέρμα να αναπνέει σωστά για ώρες.

Hair color trends: 3 hot χρώματα που θα κυριαρχήσουν τη φετινή άνοιξη

Editor’s tips για το ανοιξιάτικο μακιγιάζ

Stella-Mccartney-clp-F24-002.jpg

Επίλεξε υγρές υφές οι οποίες θα κάνουν την επιδερμίδα σου να σφύζει από ζωντάνια και υγεία. Ναι, ακόμα κι εσύ που έχεις λιπαρή επιδερμίδα.

Αν ακολουθείς τα σωστά steps στη skincare routine σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Όλες θέλουμε να έχουμε glow skin και με τα αντηλιακά με χρώμα μπορούμε να το πετύχουμε. Αφού εφαρμόσεις την αντηλιακή με χρώμα, τοποθέτησε επάνω στα ζυγωματικά το ρουζ σε μορφή στικ, λίγο brow gel επάνω στα φρύδια για να τιθασεύσεις τις τρίχες, lip gloss στα χείλη και… είσαι έτοιμη! Έχεις πετύχει το τέλειο natural makeup look που μπορεί να σε συντροφεύσει από το πρωί ως το βράδυ.

Micro mini bobs και μικροσκοπικές αφέλειες είναι στα hot κουρέματα της άνοιξης

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες αντηλιακές με χρώμα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά που θα αντικαταστήσουν το foundation σου. Έχουν βελούδινες υφές και χαρίζουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί. Μία δοκιμή θα σε πείσει! Ρίξε μία ματιά...

3 εύκολα eye looks με πρωταγωνιστή το μπλε eyeliner που θα φωτίσουν το βλέμμα σου