Half up! Η JLo έκανε το χτένισμα που θέλουμε σε κάθε summer party

Ευαγγελία Αλπίδου
Half up! Η JLo έκανε το χτένισμα που θέλουμε σε κάθε summer party

 Είναι σύγχρονο και απίστευτα κομψό, ενώ έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει τέλεια σε κοντά και μακριά μαλλιά.

Τα μαλλιά είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Ακόμη και το πιο εντυπωσιακό φόρεμα κι αν επιλέξουμε, το χτένισμα είναι αυτό που θα χαρίσει την τελική πινελιά στο look. Όσο όμως, κι αν θέλουμε να δημιουργήσουμε περίτεχνους κότσους, η αφόρητη ζέστη, η υγρασία και ο ιδρώτας μας επηρεάζουν στη διάθεση και δε μας βοηθούν να πετύχουμε όμορφα χτενίσματα.

Βγάζεις σπυράκια στο πρόσωπο; Μάλλον ήρθε η ώρα να καθαρίσεις τα πινέλα στο μακιγιάζ σου

https://www.instagram.com/p/Cu0mlRQRMF6/

Το απόλυτο summer party look!

Τι πρέπει να κάνουμε όμως, να αφήσουμε τα μαλλιά μας στο έλεός τους; Όχι βέβαια! Μπορούμε να επιλέξουμε έξυπνα και εύκολα χτενίσματα τα οποία θα μας συντροφεύουν από το πρωί έως το βράδυ και θα ταιριάξουν σε οποιαδήποτε περίσταση είμαστε καλεσμένες να πάμε. Το χτένισμα της Jennifer Lopez που έκανε στα γενέθλια της είναι ένα απόλυτο summer look. Είναι σύγχρονο και απίστευτα κομψό, ενώ έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει τέλεια σε κοντά και μακριά μαλλιά.

363008492_18402788275037720_5787789817144433520_n.jpg

@jlo

Η αγαπημένη JLo έκλεισε τα 54 χρονών! Γι' αυτήν την ξεχωριστή μέρα επίλεξε να φορέσει ένα στραφταλιζέ φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, ενώ τα μαλλιά της τα έκανε half ups! Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Jennifer στο profile της, δείχνει την ηθοποιό κυριολεκτικά να το ζει! Η ίδια είναι ανεβασμένη πάνω στο τραπέζι και γιορτάζει μαζί με τους αγαπημένους της συγγενείς και φίλους.

362283823_18402788257037720_2610081514999083660_n.jpg

@jlo

Για να πετύχεις το chic χτένισμα της JLo το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να χτενίσεις τα μαλλιά σου πολύ καλά και να τα χωρίσεις σε δύο επίπεδα. Το επάνω επίπεδο (από εκεί που ξεκινάει το μέτωπο) αρχίζεις και το χτενίζεις προς τα πίσω, με τον ίδιο τρόπο που μαζεύεις τα μαλλιά σου αλογοουρά. Τέλος, επιλέγεις κάποιο scrunchies ή ακόμη και ένα διάφανο λαστιχάκι και σταθεροποιείς την αλογοουρά. Voilà! Έχεις πετύχει το τέλειο summer party look, ίδιο με αυτό της Jennifer Lopez! Σου φάνηκε δύσκολο; Δεν νομίζω!

Πρέπει να κάνεις body scrub τώρα που έχεις μαυρίσει; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει!