Πρέπει να κάνεις body scrub τώρα που έχεις μαυρίσει; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει!

Ευαγγελία Αλπίδου
Πρέπει να κάνεις body scrub τώρα που έχεις μαυρίσει; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει!

8 body scrubs για να πετύχεις σωστό & ομοιόμορφο μαύρισμα.

Εσύ το ήξερες ότι για να είναι αποτελεσματικά τα tanning sessions σου στην παραλία, το μυστικό κρύβεται στο body scrub; Έχουμε πει πολλές φορές -και θα το ξανά πούμε- ότι τα body scrubs παίζουν σημαντικό ρόλο στο να έχουμε μία υγιή, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Όσο κι αν σου φαίνεται χρονοβόρο, το body scrub είναι μία ρουτίνα περιποίησης του σώματος, η οποία θέλει 1-2 φορές την εβδομάδα (3-4 λεπτά) την ώρα που κάνεις το χαλαρωτικό σου ντους.

Μία sunkissed επιδερμίδα!

313853501_1315397825872953_8561835312892807322_n.jpg

@ebonylet

Το body scrub απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και την αφήνει απαλή και λαμπερή, έτοιμη να απορροφήσει το επόμενο step, την ενυδατική κρέμα. Ο συνδυασμός scrub και body lotion είναι το τέλειο combo το οποίο θα σου χαρίσει τέλειο μαύρισμα!

7 κρέμες σώματος που θα σου χαρίσουν σε χρόνο dt βελούδινη επιδερμίδα

Αν έχεις καεί σε κάποια σημεία του σώματος, το body scrub θα σου προσφέρει μία ομοιομορφία, αλλά συγχρόνως μία ονειρεμένα απαλή και βελούδινη επιδερμίδα.
Extra tip: Για έξτρα ενυδάτωση, όμως, και παράταση του σοκολατένιου χρώματος της επιδερμίδας, θα χρειαστεί να επενδύσεις και σεένα άκρως ενυδατικό αφρόλουτρο.

Σπυράκια στην πλάτη; 5 τρόποι για να απαλλαγείς μία για πάντα και να φορέσεις ξανά εξώπλατο

pexels-cottonbro-studio-3737825-(1).jpg

Μόλις ξεκινήσεις τη συστηματική χρήση scrub, θα δεις αμέσως αποτέλεσμα στο μαύρισμά σου. Ας το παραδεχθούμε... Όλες θέλουμε να έχουμε σοκολατένιο μαύρισμα. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery κι επίλεξε το body scrub που θα σε συντροφεύσει φέτος στις διακοπές.

Shopping Time:

Βγάζεις σπυράκια στο πρόσωπο; Μάλλον ήρθε η ώρα να καθαρίσεις τα πινέλα στο μακιγιάζ σου