Η Jennifer Lopez έχει γενέθλια και μας δείχνει πως στα 54 της οι διάσημες καμπύλες της δεν άλλαξαν

Η Jennifer Lopez έχει γενέθλια και μας δείχνει πως στα 54 της οι διάσημες καμπύλες της δεν άλλαξαν

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Η Λατίνα σταρ γιορτάζει αλλά ο χρόνος δεν άλλαξε καθόλου τη Lopez. Toυλάχιστον στην εμφάνισή της. 

Τα φετινά γενέθλια της Jennifer Lopez λίγα μόλις 24ωρα μετά την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Ben Affleck, έρχονται σε μία στιγμή που όλα στη ζωή της μοιάζουν να έχουν πάρει τον σωστό δρόμο. Δεν της λείπει απολύτως τίποτε και από την άλλη πλευρά έχει ένα ατού, αξιοζήλευτο από όλες τις γυναίκες. Μοιάζει να μην έχει καθόλου γεράσει. Μας το απέδειξε και με μία προεόρτια φωτογραφία της.

«Έτοιμη για να γιορτάσουμε»

Πριν από μία εβδομάδα η Jennifer Lopez γιόρτασε τον πρώτο της χρόνο ως κυρία Affleck. Για τον πρώτο γάμο που έκανε με τον Ben στο Las Vegas και καθόλου γραφικό δεν τον θεωρεί εκείνη. Μάλιστα σε ανάρτησή της αυτόν αναφέρει ως τον πρώτο της γάμο και όχι αυτόν που έγινε λίγους μήνες μετά στο κτήμα του αγαπημένου της στην πολιτεία της Georgia.

Ανήμερα της επετείου η Lopez δημοσίευσε και μία φωτογραφία της από το μεταμεσονύχτιο ταξίδι της στο Vegas, λίγο πριν την τελετή.

https://www.instagram.com/p/Cu0mlRQRMF6/

Χωρίς να λέει πως θα γιορτάσει τα σημερινά της γενέθλια, αλλά ήδη σε mood πάρτι, η λατίνα σταρ, ποζάρει με εσώρουχα Intimisimmi για να μας υπενθυμίσει το εξής απλό στην δική της περίπτωση: Ο χρόνος της έχει φερθεί με τον ωραιότερο τρόπο. Οι διάσημες καμπύλες της δεν έχουν αλλοιωθεί, αν και βέβαια η ίδια κάνει μεγάλη προσπάθεια για αυτό με εντατική γυμναστική.

H Jennifer Lopez κλειδώθηκε έξω από το γυμναστήριο και ξέσπασε στους παπαράτσι

lopez.jpg

Κάποια μέρη του σώματός της όπως τα οπίσθιά της που είναι το ατού της, τα έχει άλλωστε ασφαλίσει. Το συγκεκριμένο σημείο για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 300 χιλιάδων δολαρίων.

Ως είθισται η Lopez θα γιορτάσει οικογενειακώς τα γενέθλιά της, τόσο με τα δυο δικά της παιδιά και τους γονείς της, όσο και με τα τρία παιδιά του Ben από τον γάμο του με την Jennifer Garner.