Αυτά τα nude κραγιόν ταιριάζουν τέλεια με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτά τα nude κραγιόν ταιριάζουν τέλεια με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Οι nude αποχρώσεις θα ολοκληρώσουν τα natural beauty looks και θα φωτίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Είσαι έτοιμη να φύγεις για διακοπές και κάνεις ένα τελευταίο chek για τα απαραίτητα που έχεις προσθέσει στο νεσεσέρ σου. Ξαφνικά, συνειδητοποιείς, ότι σου λείπει μία απόχρωση κραγιόν η οποία θα είναι ιδανική για τις all day εμφανίσεις σου, στο νησί.
Μην το σκέφτεσαι, οι nude αποχρώσεις είναι αυτές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Σπυράκια στην πλάτη; 5 τρόποι για να απαλλαγείς μία για πάντα και να φορέσεις ξανά εξώπλατο

Juicy, φυσικά χείλη!

Hobeika-HC-bks-F23-068.jpg

Τα nude κραγιόν ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος. Θες να δημιουργήσεις ένα έντονο smokey eye look; Το nude κραγιόν θα φέρει την τέλεια ισορροπία στο μακιγιάζ σου. Επίσης, οι nude αποχρώσεις θα ολοκληρώσουν τα natural beauty looks και θα φωτίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Προσοχή! Αν στο νεσεσέρ σου, έχεις nude κραγιόν από τον χειμώνα, ενδέχεται να είναι αρκετά πιο ψυχρός ο τόνος από τις ζεστές αποχρώσεις που θέλουμε το καλοκαίρι.

6 tips για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο τώρα τον καύσωνα

emrata_289030344_162491182952918_4549684688357164802_n.jpg

@emrata

Σε αυτή την περίπτωση αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις μία πιο γλυκιά απόχρωση και είτε μόνη της είτε σε συνδυασμό με αυτή που ήδη έχεις να την blendάρεις πάνω στα χείλη σου. Όπως και να έχει οι nude αποχρώσεις θα ταιριάξουν τέλεια με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, ενώ θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο το μαύρισμα σου. Οι πιο ροδαλές αποχρώσεις είναι πάντα πιο κολακευτικές. Μην το σκέφτεσαι ακόμη, ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και βρες το nude κραγιόν που θα φορέσεις τώρα και θα συνεχίσεις να φοράς την επόμενη σεζόν.

Shopping Time: