Summer essentials! 8 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ των διακοπών

Ευαγγελία Αλπίδου
Summer essentials! 8 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ των διακοπών

Αυτά τα προϊόντα  θα λειτουργήσουν σαν boost ενυδάτωσης, λάμψης και φρεσκάδας.

Είτε ετοιμάζεσαι για μία μικρή απόδραση, είτε για τις official διακοπές, το νεσεσέρ σου πρέπει να είναι πάντα εξοπλισμένο με προϊόντα που μπορούν να φροντίσουν και να περιποιηθούν την επιδερμίδα σου, ανά πάσα στιγμή. Το καλοκαίρι τα μαλλιά, η επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος σου θέλουν περισσότερη προσοχή, γιατί οι υψηλές θερμοκρασίες, το θαλασσινό νερό και οι ακτίνες του ήλιου προκαλούν x2 φθορές.

Τα must have items για το νεσεσέρ των διακοπών

1689679365752-463789065-matildadjerf_256485877_413956673550642_1838168184759153786_n.jpg

@matildadjerf

Γι’ αυτό έχεις ανάγκη από προϊόντα τα οποία θα λειτουργήσουν σαν boost ενυδάτωσης, λάμψης και φρεσκάδας. Είσαι στην παραλία και νιώθεις το πρόσωπό σου αφυδατωμένο; Το face spray με ιαματικό νερό που έχεις στο νεσεσέρ σου μπορεί να σου προσφέρει με ένα μόνο ψέκασμα ενυδάτωση και φρεσκάδα. Έχεις βάψει τα μαλλιά σου πριν φύγεις διακοπές και θέλεις, να τα προστατέψεις από το ήλιο; Γι’ αυτό υπάρχουν τα sun care hair για να ελαχιστοποιήσουν τη βλάβη, την ξηρότητα και να παρατείνουν τη βαφή των μαλλιών.

Επίσης, αν θέλεις ένα προϊόν το οποίο θα σου προσφέρει κάλυψη και προστασία ακόμη και όταν βρίσκεσαι στη θάλασσα, οι πούδρες με δείκτη προστασία θα είναι το must have προϊόν που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Για να μάθεις ποια είναι τα υπόλοιπα summer essentials προϊόντα τα οποία πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου, συνέχισε να διαβάζεις…

Summer essentials:

Αδιάβροχη Mascara

Lancome-Lash-Idole-Waterproof-Mascara.png

LANCÔME, LASH IDOLE MASCARA WATERPROOF

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η αδιάβροχη mascara θα απογειώσει το βλέμμα σου και θα κάνει τις βλεφαρίδες σου ακόμη πιο ανθεκτικές.

Lip Oil

DIOR-ADDICT-LIP-GLOW-OIL.png

DIOR, ADDICT LIP GLOW OIL

Τα lip oils εκτός το ότι χαρίζουν ένα juicy, φυσικό αποτέλεσμα στα χείλη, τα κάνουν να είναι συνεχώς ενυδατωμένα, για ώρες...

Cheek & Lips

BENEFIT-COSMETICS-BENEFIT-PLAYTINT-LIP-and-CHEEK-STAIN.png

BENEFIT COSMETICS, BENEFIT PLAYTINT LIP & CHEEK STAIN

Οι παχύρευστες υφές δεν ενδείκνυται τους καλοκαιρινούς μήνες. Επένδυσε σε multitasking προϊόντα, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε παραπάνω από ένα χαρακτηριστικά του προσώπου. Φυσικά ροζ ζυγωματικά & χείλη με ένα μόνο προϊόν.

Πούδρα με Κάλυψη & Προστασία

RADIANT-HIGH-PHOTO-AGEING-PROTECTION-COMPACT-POWDER-SPF30.png

RADIANT, HIGH PHOTO- AGEING PROTECTION COMPACT POWDER SPF30

Η επιδερμίδα σου θα φαίνεται συνεχώς αψεγάδιαστη. Η πούδρα με προστασία και κάλυψη θα σε συντροφεύσει από το πρωί έως το βράδυ, στα σοκάκια του νησιού.

Face Spray Ιαματικό Νερό

Avene-Eau-Thermale-Spring-Water-Sprei-Iamatikoy-Neroy.png

AVENE, EAU THERMALE SRPING WATER

Το spray με ιαματικό νερό είναι καταπραϋντικό, αντιφλεγμονώδες και θα σου χαρίσει ένα κύμα δροσιάς και φρεσκάδας όπου κι αν είσαι.

Αντηλιακό Προσώπου

NIVEA-SUN-UV-FACE-TRIPLE-PROTECT-SPF50+.png

NIVEA, SUN UV FACE TRIPLE PROTECT SPF50+

Η αντηλιακή προσώπου πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ και τις 350 μέρες του χρόνου. Το αντηλιακό προστατεύει την επιδερμίδα εξωτερικά από τις ακτίνες UVA/UVB που προκαλούν βλάβες και πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

After Sun

KORRES-AFTER-SUN-GEL-YOGURT.png

KORRES, AFTER SUN GEL YOGURT

Μετά από πολλές ώρες στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο, η επιδερμίδα έχει ανάγκη από ξεκούραση. Το after sun χαρίζει ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, ενυδατώνει και φροντίζει το δέρμα.

Body Mist

SEPHORA-COLLECTION-SCENTED-BODY-MIST.png

SEPHORA COLLECTION, SCENTED BODY MIST

Το καλοκαίρι, οι ανάλαφρες και δροσερές νότες είναι το must για να μοσχοβολάει το σώμα και τα μαλλιά σε κάθε σου περπάτημα. Μετά το ντους, χρησιμοποίησέ το ως σπρέι για όλο το σώμα ή ως αναζωογονητικό mist οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Έτοιμη για διακοπές;

7 αρώματα που μυρίζουν σαν τους καταπράσινους κήπους της Μεσογείου