Editor’s choice: 7 σαμπουάν για μεταξένια μαλλιά που αξίζει να έχεις μαζί σου στο τριήμερο

Ευαγγελία Αλπίδου
Editor’s choice: 7 σαμπουάν για μεταξένια μαλλιά που αξίζει να έχεις μαζί σου στο τριήμερο

Τα παρακάτω σαμπουάν διαθέτουν φυσικά αρώματα που θα κάνουν τα μαλλιά σου να μοσχοβολάν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Άλλο είναι τριήμερο, άλλη μία απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Είτε έχεις αποφασίσει να περάσεις το weekend σου μακρία από τα μεγάλα αστικά κέντρα, είτε θα μείνεις να εξερευνήσεις όμορφα μαγαζάκια στο κέντρο της πόλης, τα μαλλιά σου πρέπει να είναι τέλεια. Τα μαλλιά είναι το α και το ω σε μία εμφάνιση. Ένα περίτεχνο χτένισμα μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο casual look.

Perfect lips! 8 nude μολύβια χειλιών που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες

Όλα ξεκινούν όμως από το τριχωτό της κεφαλής. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα hair products, ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες των μαλλιών σου. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία των μαλλιών, όπως είναι η κληρονομικότητα, η διατροφή, το άγχος και το στρες, αλλά τουλάχιστον η hair care routine που βασίζεται στα δικά σου χέρια πρέπει να είναι τέλεια!

Γλυκολικό οξύ: Το συστατικό που θα επαναφέρει τη χαμένη λάμψη των μαλλιών σου

Harunobumurata-atm-F24-006.jpg

Hair tips που θα σου φανούν χρήσιμα στο λούσιμο:

  • Απέφυγε να λούζεις τα μαλλιά σου με καυτό νερό. Επίλεξε το πρώτο χέρι να είναι πιο ζεστό από τα υπόλοιπα, για να αφαιρεθούν οι ρύποι και τα νεκρά κύτταρα, ενώ στο τέλος ξέπλυνε τα μαλλιά σου με κρύο νερό. Το κρύο νερό θα λειτουργήσει κατά του φριζαρίσματος.
  • Το scrub στο τριχωτό της κεφαλής θα βοηθήσει να ανοίξουν σωστά οι πόροι και να εισχωρήσουν στο εσωτερικό τους όλα τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων.

Girl Crush: Το μυστικό ομορφιάς της Dua Lipa είναι ότι δεν κοιμάται ποτέ με μακιγιάζ

Στη συνέχεια, για το styling επίλεξε χτενίσματα τα οποία δεν χρειάζονται θερμαντικά εργαλεία, όπως buns και αλογοουρές, αλλά αν θελήσεις να χρησιμοποιήσεις το ψαλίδι ή την ισιωτική σου μην ξεχνάς ποτέ τα θερμοπροστατευτικά προϊόντα.
Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα σαμπουάν που έχουμε ξεχωρίσει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Φημίζονται για την απαλότητα και τη λάμψη που χαρίζουν στα μαλλιά, ενώ τα φυσικά αρώματα που διαθέτουν θα κάνουν τα μαλλιά σου να μοσχοβολάν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παρακάτω σαμπουάν θα σου χαρίσουν τέλεια μαλλιά για όλο το τριήμερο. Ρίξε μία ματιά…

Editor’s Choice: 8 προϊόντα ομορφιάς που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα, θα τα λατρέψεις κι εσύ