Aκουλουθείστε το fitness πρόγραμμα της Kατερίνας Στικούδη για τέλειο κορμί

Γωγώ Φούντα
Aκουλουθείστε το fitness πρόγραμμα της Kατερίνας Στικούδη για τέλειο κορμί

Τι κάνει και διατηρεί αυτό το κορμί η Κατερίνα;

Διαθέτει ίσως το ωραιότερο και πιο εντυπωσιακό κορμί της ελληνικής showbiz. Ο λόγος φυσικά για την Κατερίνα Στικούδη η οποία σε κάθε της εμφάνιση ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Εμείς ρωτήσαμε και μάθαμε το fitness πρόγραμμα της σέξι Κατερίνας και το μοιραζόμαστε μαζί σας...

Για τη διατροφή της, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι δεν της αρέσει να καταπιέζεται. Προσπαθεί να τρώει πάντα πρωινό καθώς θεωρεί ότι είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Συνήθως επιλέγει μπανάνες, μέλι, γάλα με δημητριακά και γιαούρτι. Ακόμα και έξω να βγει, εννοείται ότι δε θα στερηθεί τίποτα, απλώς θα φροντίσει να παραγγείλει ένα πιο ελαφρύ πιάτο όπως σαλάτα ή ψητό κοτόπουλο. Γενικότερα αποφεύγει τα τηγανητά, τα γλυκά και το λάδι. Άλλωστε το μότο της είναι παν μέτρον άριστον.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, η ίδια δηλώνει ότι τον τελευταίο καιρό έχει κολλήσει με το spinning με το οποίο είναι ενθουσιασμένη. Κάνει προπόνηση τρεις φορές την εβδομάδα και τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά. Κάνει τέλεια γράμμωση ενώ είναι και διασκεδαστική καθώς συνοδεύεται από μουσική. Επιπλέον, κάνει πολύ καλή δουλειά στους γλουτούς διατηρώντας την ανόρθωση και τη σύσφιξή του για την οποία όλες πασχίζουμε. Επιπλέον, είναι ομαδική άσκηση κάτι που η Κατερίνα λατρεύει γιατί δεν την κάνει να βαριέται.

Διαβάστε επίσης:

Πλάγιοι κοιλιακοί: το πιο sexy σημείο του σώματος!

Πώς κρατιούνται σε φόρμα οι γαζέλες Spice Girls;

10 έξυπνες λύσεις για να γυμνάζεστε χωρίς έξοδα