Oι αδερφές Olsen δεν είναι δίδυμες πια! Δείτε και θα καταλάβετε

Γωγώ Φούντα
Oι αδερφές Olsen δεν είναι δίδυμες πια! Δείτε και θα καταλάβετε

Εκεί που δεν τις ξεχωρίζαμε τώρα...

Θυμάστε που κάποτε υπήρχαν 2 τρισχαριτωμένα δίδυμα κοριτσάκια που έγιναν stars εν μία νυκτί και από τότε έβγαλαν λεφτά με το τσουβάλι, και φυσικά συνεχίζουν να βγάζουν; Ναι προφανώς και αναφερόμαστε στις Mary-Kate και Ashley Olsen, τις οποίες ο περισσότερος κόσμος δεν κατάφερε να ξεχωρίσει ποτέ, λόγω της τεράστιας ομοιότητάς τους!

Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία αυτή, που μάταια προσπαθούσατε τόσα χρόνια να βρείτε διαφορά ανάμεσα στις δύο διάσημες αδερφές, το πρόβλημά σας μόλις λύθηκε διότι πλέον... δεν μοιάζουν!

Οι 28χρονες fashion designers λοιπόν, εμφανίστηκαν στο World Of Children Awards στη Νέα Υόρκη, και πραγματικά τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, και όχι λόγω του αψεγάδιαστου, έτσι κι αλλιώς στιλ τους αλλά κυρίως με το γεγονός ότι πλέον οι διαφορές τους είναι πολύ περισσότερες από τις ομοιότητές τους!

Για να γίνουμε πιο σαφείς, το πρόσωπο της Mary-Kate, την οποία έτσι κι αλλιώς θεωρούσαμε πάντα πιο όμορφη από την αδερφή της, εμφανίστηκε τόσο αλλοιωμένo από τα botox, που προκάλεσε πλήθος σχολίων, φυσικά αρνητικών, μιας και όλοι συμμερίζονταν την άποψη που εκφράσαμε παραπάνω.

H μοναδική φορά μάλιστα, που οι αδερφές είχαν τόσο μεγάλη εμφανισιακή διαφορά, ήταν όταν πριν χρόνια η Mary-Kate αντιμετώπισε προβλήματα ανορεξίας έχοντας μάλιστα περάσει και αρκετό διάστημα σε ειδική κλινική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσο δραστική αλλαγή δεν τη χρειαζόταν, αλλά καλώς ή κακώς, η ανασφάλεια σε συνδυασμό με την ματαιοδοξία, δε φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Για ποιο λόγο το ζεύγος Timberlake-Biel φοβάται να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της Jessica;

Jennifer Aniston: Απαντά στις φήμες περί χωρισμού με τον πιο έξυπνο τρόπο!

Είναι πλέον επίσημο! Δείτε το νεο hot ζευγάρι της showbiz