Άσχημα μαντάτα για τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Άσχημα μαντάτα για τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Γιατί είναι έξαλλη η παρουσιάστρια;

Όταν το Mega κατάφερε να πάρει με το μέρος του την εντυπωσιακή Ζέτα Μακρυπούλια ένα από τα διαπραγματευτικά του χαρτιά ήταν και η παρουσίαση ενός λαμπερού show, του «Rising Star». Το αμερικάνικο talent show θα ήταν η απάντηση του Mega στο πολύ πετυχημένο «The Voice» του ΑΝΤ1. Μετά από πολλές αναβολές, συζητήσεις και μίτινγκ αποφασίστηκε ότι η πρεμιέρα του show θα συμβεί στις αρχές του 2015.

Όμως ούτε αυτή η ημερομηνία είναι σίγουρη, γιατί σύμφωνα με φήμες τα στελέχη του καναλιού σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αναβάλουν την πρεμιέρα απ' αόριστον. Οι ίδιες φήμες έφτασαν και στα αυτιά της Ζέτας, η οποία δε χάρηκε καθόλου με τις νέες εξελίξεις. «Η Ζέτα όταν το άκουσε έγινε έξαλλη» μας πληροφόρησε συνεργάτης της «και ζητάει συνεχώς ραντεβού με κάποιον υπεύθυνο να της εξηγήσει από κοντά τι συμβαίνει και αν υπάρχει αλήθεια στις φήμες».

Προς το παρόν το κανάλι καθησυχάζει την παρουσιάστρια ότι τίποτε από όσα ακούγονται δεν ισχύει και ότι η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά όπως ήταν προγραμματισμένη.

Όμως παρ'όλα αυτά η Ζέτα δεν καθησυχάζεται. Μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρει!