Full ερωτευμένος: Ποιος διάσημος θέλει να παντρευτεί μετά από λίγους μόλις μήνες σχέσης

Ερμιόνη Σαρρή
Full ερωτευμένος: Ποιος διάσημος θέλει να παντρευτεί μετά από λίγους μόλις μήνες σχέσης

Οι φίλοι του δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τη σχέση αυτή

Ο αγαπημένος ηθοποιός ύστερα από τον πρόσφατο χωρισμό του έχει αλλάξει τρόπο ζωής και σκέψης. Μπορεί παλιά να μην έμενε στιγμή... μέσα, τα πράγματα όμως άλλαξαν. Αυτή του η απόφαση βρίσκει αντίθετους τους φίλους του.


Oι φίλοι του προσπαθούν να τον πείσουν να... ηρεμήσει, μιας και πιέζει αρκετά τη νέα του κοπέλα. Ο λόγος για τον Robert Pattinson ο οποίος φαίνεται να είναι φουλ ερωτευμένος. Αν και ο δεσμός του με την Tahliah Barnett μετράει μόλις λίγους μήνες, εκείνος θέλει να την... παντρευτεί! Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν αρραβωνιαστεί ακόμα, όπως μερικοί θέλουν να δηλώνουν, αλλά περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί. Προτιμούν να μένουν απομονωμένοι και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό είναι που ανησυχεί και τους φίλους του Mr. Twilight.

Μπορεί αυτός να δηλώνει... πως θα το πάρει το κορίτσι, οι τριγύρω του όμως αμφιβάλλουν για το πόσο καλά περνάνε οι δυο τους. Είναι όντως ευτυχισμένοι ή συμβιβάζονται; Άτομα του στενού του κύκλου τονίζουν πως είναι ακόμα... κολλημένος με την Kristen Stewart όμως ό,τι και να λένε οι άλλοι, μόνο ο ίδιος ξέρει αν έχει αλλάξει κεφάλαιο στη ζωή του- ο χρόνος θα δείξει.

Δείτε το ζευγάρι στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα:

Ο γάμος της Solange Knowles: Το διαστημικό νυφικό, ο Jay Z και η αλλεργική αντίδραση!

Διάσημη τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε και ιδού το πανάκριβο μονόπετρό της