Aνιψιός διάσημης ηθοποιού του Hollywood βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Γωγώ Φούντα
Aνιψιός διάσημης ηθοποιού του Hollywood βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Η superstar είναι απαρηγόρητη

Μπορεί οι stars του Hollywood να μας φαίνονται παντοδύναμοι, και πάντα ευτυχισμένοι και λαμπεροί, αλλά είναι κι αυτοί άνθρωποι όπως όλοι μας, κάτι που αυτομάτως σημαίνει, ότι θα βιώσουν και τη θλίψη, και τη στενοχώρια και το δράμα. Όπως ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση μιας από τις μεγαλύτερες stars του Hollywood, η οποία θρηνεί τον ξαφνικό χαμό του 22χρονου ανιψιού της.

Η Sharon Stone λοιπόν, είναι σύμφωνα με πληροφορίες απαρηγόρητη, έπειτα από το θάνατο του γιου του μεγαλύτερου αδερφού της, από υπεβολική δόση ναρκωτικών, στις αρχές του μήνα. Ο νεαρός Colin, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τις ουσίες, ενώ η οικογένεια της star εξέδωσε μία συγκινητική ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων, συμπαραστέκεται σε όλους τους γονείς που έχουν χάσει παιδιά λόγω ναρκωτικών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός από τον ανιψιό και ο 63χρονος αδερφός της Sharon έχει αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα, ενώ είχε συλληφθεί στο παρελθόν για την κατοχή 1(!) κιλού κοκαΐνης. Η διάσημη αδερφή του είχε σταθεί στο πλευρό του, ενώ του είχε προσφέρει και έναν μικρό ρόλο στην ταινία The Quick And The Dead στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Τα συλλυπητήριά μας και ας ελπίσουμε να αργήσουμε να ξανακούσουμε για παρόμοιο θάνατο.

Διαβάστε ακόμη:

Ήρθε η ώρα να την αγαπήσετε: Η κίνηση της Victoria Beckham που θα σας αφήσει άφωνους!

Απίστευτο και όμως αληθινο! Να και μια εμφάνιση της Kate Middleton που μας απογοήτευσε

Από ζευγάρι... φίλοι: Ποιοι δύο σταρ διέψευσαν τις φήμες περί επανασύνδεσης;