Τους τσακώσαμε! Η εμφάνιση των δύο σταρς που φούντωσε τις φήμες για ένα νέο έρωτα

Ερμιόνη Σαρρή
Τους τσακώσαμε! Η εμφάνιση των δύο σταρς που φούντωσε τις φήμες για ένα νέο έρωτα

Είναι και τόσο ταιριαστοί άλλωστε!

Μπορεί οι γκρι αποχρώσεις του ουρανού να μη μας αφήνουν να καταλάβουμε την Άνοιξη, αλλά ήδη τα πρώτα ερωτευμένα ζευγαράκια έχουν αρχίσει να ξεπροβάλλουν. Γιατί ως γνωστόν η εποχή αυτή είναι η καταλληλότερη για να ερωτευτεί κανείς. Για αυτό, λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες ο χώρος της showbiz εμπλουτίστηκε με έναν ακόμη έρωτα.

Τα πιο πολυσυζητημένα πόδια του μήνα δε σταματούν να βολτάρουν με τον Calvin Harris. Ναι καλά καταλάβατε, η Taylor Swift είναι ξανά ερωτευμένη και οι παπαράτσι την έπιασαν επ΄ αυτοφόρω χέρι χέρι με τον dj. Έκαναν τα ψώνια τους σε γνωστό κατάστημα τροφίμων(τους ζηλέψαμε λιγάκι) και τα πρόσωπά τους έλαμπαν.

taylor-swift-calvin-harris-matching-couple-clone-2 64066
taylor-swift-calvin-harris-matching-couple-clone 974a5

Η τραγουδίστρια ακόμη δεν παραδέχεται τη σχέση αυτή, καθώς θέλει λίγο να τον... τσεκάρει. Ξέρετε τώρα, αν είναι καλό παιδί, αν την σέβεται και όλα αυτά. Αυτή όμως δεν ήταν και η μοναδική τους κοινή εμφάνιση, καθώς η ίδια έχει ταξιδέψει και μέχρι το Las Vegas για να παραβρεθεί σε συναυλία του. Εμείς είμαστε τώρα καχύποπτοι ή το κορίτσι αυτό παίζει κρυφτούλι; Ο χρόνος θα δείξει, αλλά εμείς θα δώσουμε τα συγχαρητήριά μας.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλήθεια... έλαμψε! Δείτε τις φωτογραφίες που «καίνε» την Jennifer Lopez

Η πιο τρυφερή φωτογραφία: H Katie Holmes & η μικρή Suri φτιάχνουν μαζί το μακιγιάζ τους!