Θεά από την εφηβεία! Η Sofia Vergara σε sexy φωτογράφιση στα 17 της μας… κόβει την ανάσα!

Θεά από την εφηβεία! Η Sofia Vergara σε sexy φωτογράφιση στα 17 της μας… κόβει την ανάσα!

Μα πόσο όμορφη πια; 

Τι κι αν έχει πατήσει τα 40 τώρα πια; Η Sofia Vergara παραμένει σταθερά μια από τις πιο sexy παρουσίες που έχουμε δει στο Hollywood, αφήνοντας πίσω της πολλές εντυπωσιακές κυρίες. Όλα αυτά όμως, όπως φαίνεται, δεν συμβαίνουν καθόλου άδικα ούτε τυχαία, αφού η διάσημη ηθοποιός είναι απόλυτα προικισμένη από τη φύση, μιας και από πολύ μικρή κουβαλά αυτά τα... sexy γονίδια και αν είστε δύσπιστες, έχουμε τις αποδείξεις.

vergara9f-2-web fdba6


Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από την εποχή που ήταν ακόμα έφηβη. Η τότε ανήλικη ακόμα Sofia, έκανε τις πρώτες αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της, στα 17 της χρόνια, και όπως όλα δείχνουν, την εντυπωσιακή εμφάνιση την είχε από τότε. Τη στιγμή που πολλές άλλες είναι πραγματικά αγνώριστες, από το χρόνο που έχει περάσει, αφού ως παιδιά δεν έκλεβαν και ιδιαίτερα τις εντυπώσεις, η 42χρονη σταρ, ήταν το ίδιο εκρηκτική, το ίδιο sexy.


Και μπορεί, όσο περνούν τα χρόνια, να γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή, ωστόσο, οι vintage αυτές φωτογραφίες θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, αφού σίγουρα κανείς δεν θα μπορούσε να διανοηθεί πως πρόκειται για ένα μόλις 17 χρονών κοριτσάκι.

rthtyh 4afdd
tntyn 1be24

Απολαύστε την σε περισσότερες λήψεις, στην gallery παραπάνω! Είναι απλά μια θεά!

Διαβάστε ακόμη:

24 χρόνια πριν: Δείτε τη Sofia Vergara νυφούλα και μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Λιώσαμε: Η Rosie Huntington-Whiteley μιλά για τον Jason Statham και «στάζει μέλι»

Δεν είναι αστείο: Ο θρόνος της Kim Kardashian απειλείται (και αυτή τη φορά σοβαρά)