Μα γιατί; Η δήλωση της Courteney Cox που θα σας απογοητεύσει πολύ

Γωγώ Φούντα
Μα γιατί; Η δήλωση της Courteney Cox που θα σας απογοητεύσει πολύ

Η διάσημη ηθοποιός έγινε λίγο σκληρή με το κοινό

Μπορεί αυτή την περίοδο το Game Of Thrones να κατέχει κυρίαρχη θέση στην καρδιά των τηλεθεατών όλου του κόσμου, αλλά 10 χρόνια πριν, υπήρχε ένα άλλο σήριαλ, το οποίο ήταν ό, τι καλύτερο είχε να επιδείξει την περίοδο εκείνη η αμερικανική τηλεόραση. Αναφερόμαστε φυσικά στα θρυλικά Friends, τα οποία κανένας δεν έχει ξεχάσει παρόλο που έχει περάσει πάνω από μία 10ετία, από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

0078C23200000258-0-Flakiness While Friends pairings have happened frequently Courtn-m-88 1430186949877 3b74f

Και τι περιμέναμε όλοι εμείς οι ορκισμένοι fans της σειράς με ανυπομονησία; Μα φυσικά την πολυαναμενόμενη ταινία, η οποία θα ένωνε για ακόμη μία φορά τη θρυλική παρέα. Δυστυχώς όμως, τα όνειρά μας έπεσαν στο κενό, καθώς μία εκ των 6 κολλητών φίλων, και συγκεκριμένα η Courteney Cox, προχώρησε σε πιπεράτες αποκαλύψεις: «Η ταινία δεν πρόκειται να γίνει. Παρόλο που πολλές φορές έχουμε πλησιάσει αρκετά στο να το κάνουμε, πάντα κάποιος κάνει πίσω. Και όχι δεν είναι ο David Schwimmer αυτός που δημιουργεί το πρόβλημα», δήλωσε απαντώντας και στις φήμες σχετικά με την άρνηση του τηλεοπτικού της αδερφού να συμμετάσχει.

27D18DDD00000578-0-BFFs One former Friends star that has seen Courtney regularly wa-m-86 1430186884683 728e1

Επίσης, μεταξύ άλλων δήλωσε και ότι από τότε που η σειρά τελείωσε, δεν έχουν βρεθεί ποτέ μαζί και οι 6, ενώ με την μόνη που έχει συνεχή επαφή, είναι η Jennifer Aniston, που είναι και κολλητή της. Δεν είναι λίγο στενάχωρο να το ακούς αυτό; Τουλάχιστον στο Game Of Thrones όλοι μισιούνται μεταξύ τους, οπότε δε θα κάνει σε κανέναν εντύπωση αν δεν είναι φίλοι στην πραγματικότητα.

Πολύ μας στενοχώρησες Courteney να ξέρεις.

Διαβάστε ακόμη:

So so sexy! Η Κατερίνα Στικούδη από ότι φαίνεται θα αναστατώσει τη σκηνή του Madwalk

Το ξεκατίνιασμα της ημέρας: Ποια star κατηγορείται ότι είναι τσιγκούνα και ναρκομανής;

Κρίμα και την θεωρούσαμε «καλό παιδί»: Η δήλωση της Jessica Alba που μας αιφνιδίασε!