Κουίζ για δυνατούς λύτες: Νομίζετε ότι είναι η Demi Moore με τη δίδυμη αδερφή της; Όχι

Ερμιόνη Σαρρή
Κουίζ για δυνατούς λύτες: Νομίζετε ότι είναι η Demi Moore με τη δίδυμη αδερφή της; Όχι

Πιστέψτε μας θα σοκαριστείτε όταν καταλάβετε τη συγγένεια των δύο αυτών γυναικών

Η Demi Moore είναι από τις γυναίκες που όσο μεγαλώνουν, γίνονται ακόμη πιο όμορφες. Ίσως να είναι μία από τις πιο νέες 50αρες του Hollywood και πολλές νεαρές κοπέλες θα ήθελαν να τις μοιάσουν. Μα πραγματικά, όταν τη βλέπεις δεν μπορείς να φανταστείς ότι αυτή η καλλίγραμμη γυναίκα έχει πατήσει ήδη τα 52.

Και αν μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι είναι πιο φρέσκια και νέα από ποτέ, η συγκεκριμένη φωτογραφία που πόσταρε στο instagram μας έκανε να χάσουμε τον ύπνο μας. Αρχικά, νομίζαμε ότι πιάσαμε λαβράκι και η Demi έχει δίδυμη αδερφή. Δυστυχώς, όμως πέσαμε έξω. Η αριστερή κοπέλα είναι η Rumer Willis και είναι η... κόρη της. Την έχετε ξαναδεί φυσικά, αλλά σε τέτοιο πιστό αντίγραφο... ποτέ. Το ξέρουμε ότι προσπαθείτε να βρείτε τις ελάχιστες διαφορές τους και σας προειδοποιούμε ότι εμείς «ξοδέψαμε» αρκετά λεπτά για αυτήν τη διαδικασία.

29129C7C00000578-3096750-image-m-75 1432606192245 e75e9

Η 26χρονη Rumer ντύθηκε σα διδυμούλα με τη μαμά της και το αποτέλεσμα ήταν... αποστομωτικό. Μα πραγματικά, ποια να σχολιάσουμε τώρα, την κόρη που έχει γίνει πανέμορφη όπως η μαμά της ή τη μαμά που έχει γίνει επικίνδυνα... νέα; Αρχικά, πάμε να αναζητήσουμε τα μυστικά της ομορφιάς της και ανανεώνουμε το ραντεβού μας.

Διαβάστε ακόμη:

Οι fans τους ουρλιάζουν από χαρά: Και ναι, αυτό είναι το νέο σέξι ζευγάρι στο Hollywood

Wow! Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει το όνομα της κόρης της με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο