Η Lady Gaga απειλεί να μας κάνει να κλάψουμε

Η Lady Gaga απειλεί να μας κάνει να κλάψουμε

Κάθε δήλωση της εκκεντρικής star είναι πιο προκλητική από την προηγούμενη.

Η Gagaloo κοσμεί το εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού NME με μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Με το καινούριο της άλμπουμ «Born this way» να εγκαθίσταται μόνιμα στην πρωτοκαθεδρία των θέσεων του παγκόσμιου Billboard, η λαίδη μίλησε για τα καινούρια της τραγούδια, την έμπνευση, αλλά και την έντονη κριτική που της ασκείται σε κάθε της βήμα.

Πιο συγκεκριμένα, η ευαίσθητη ντίβα μιλώντας για το πρώτο της single από την καινούρια της δισκογραφική δουλειά είπε, «Θα ήταν τεράστιο λάθος να μην έβγαζα σαν πρώτο τραγούδι το «Born this way». Είναι ένα κομμάτι που είτε θα το μισήσεις είτε θα το λατρέψεις, ή θα ανέβεις πάνω στη βάρκα ή θα φύγεις. Με βοήθησε να κερδίσω πολλούς καινούριους θαυμαστές».

Η δήλωση όμως που έκανε το γύρο του κόσμου και προκάλεσε αντιδράσεις ήταν αυτή που έκανε σχετικά με τα σχόλια για το marketing της εικόνας της και για το πόσο αυθεντική είναι.

«Να σας πω κάτι. Εάν μου βγάλετε την περούκα, το φιόγκο , τα παπούτσια, τα εσώρουχα και κάθε αξεσουάρ πάνω από το κορμί μου και με πετάξετε πάνω σε ένα πιάνο με ένα μικρόφωνο, θα σας κάνω να κλάψετε», είπε όλο περηφάνεια η Gaga και εδώ που τα λέμε δεν είχε και άδικο.