Η πρώτη φωτογράφιση του Στάθη Στιβακτάκη είναι γεγονός

Ερμιόνη Σαρρή
Η πρώτη φωτογράφιση του Στάθη Στιβακτάκη είναι γεγονός

Ο μελισσοκόμος αποκαλύπτει τα μελλοντικά του σχέδια

Αν κάποιος μας ρωτούσε ποιο είναι το πιο hot θέμα αυτού του μήνα, θα του απαντούσαμε με απόλυτη ειλικρίνεια (και σιγουριά) πως ναι, ο Στάθης Στιβακτάκης μέσα σε 7 μέρες έχει καταφέρει να επισκιάσει πολλούς και πολλά. Ο μελισσοκόμος-κτηνοτρόφος που ήρθε από την Κρήτη για να διεκδικήσει τα δικαιώματά του στην πορεία των αγροτών έχει γίνει το πιο πολυσυζητημένο όνομα του Νοεμβρίου.

Και μετά τις φωτογραφίες της Lifo, ο Στάθης Στιβακτάκης φωτογραφήθηκε και για το περιοδικό ΕΓΩ!Weekly. Στη συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια και εξέφρασε την επιθυμία να φτιάξει μία πρότυπη μονάδα μελιού, που θα δώσει δουλειά και σε άλλο κόσμο στο χωριό του.

fe0d76efa8163211c2a839fa871af747 L 807f0
ego weekly stivaktakis 73988

Έδειξε επίσης να είναι αρκετά προσγειωμένος για όλα αυτά που του συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα, καθώς γνωρίζει ότι όλη αυτή η προβολή είναι κάτι πρόσκαιρο. Δε θέλει να τον προσεγγίζουν για την εξωτερική του εμφάνιση.

Όσο για το αν θέλει να φτιάξει τη δική του οικογένεια εκείνος απαντά: «Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Ο γάμος είναι κάτι πολύ σημαντικό. Προϋποθέτει σεβασμό, αγάπη, εκτίμηση. Στην Κρήτη η κοινωνία είναι κατά βάση μητριαρχική. Παρά το ότι κάποιοι νομίζουν πως είμαστε «άγριοι», η πραγματικότητα διαφέρει πολύ. Η γυναίκα έχει πολύ μεγάλη σημασία, κατέχει ξεχωριστή θέση στο σπίτι. Επομένως, για να παντρευτώ, πρέπει να βρω μια σύντροφο με την οποία θα είμαι σίγουρος ότι μπορώ να ζήσω και να κάνω παιδιά μαζί της».

Πηγή: περιοδικό ΕΓΩ!weekly

Στάθης Στιβακτάκης: Γιατί μας ξετρέλανε ο αγρότης της πορείας;