Οι φωτογραφίες της Naomi Watts με μαγιό και τα προσβλητικά σχόλια για το σώμα της

Οι φωτογραφίες της Naomi Watts με μαγιό και τα προσβλητικά σχόλια για το σώμα της

Δείτε το κορμί της και τα συμπεράσματα δικά σας

Είναι μια από τις πιο όμορφες και συμπαθητικές παρουσίες στο Hollywood. Φυσικά μιλάμε για την Naomi Watts, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθειά μας, χωρίς να εκτίθεται και να γίνεται... μαϊντανός.

Η star φροντίζει να περνά τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένειά της, απολαμβάνοντας ήρεμες στιγμές στο πλευρό του συζύγου της, Liev Schreiber και των δυο τους παιδιών. Χθες όμως η Naomi είπε να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με τις φίλες της.

Φυσικά οι paparazzi ήταν κάπου εκεί, απαθανατίζοντάς την με μαγιό. Παρά τα 47 της χρόνια, η Naomi διαθέτει ένα υπέροχο κορμί. Οι κοιλιακοί της είναι καλοσχηματισμένοι και τα πόδια της καλλίγραμμα.

314A4EE900000578 3449795 What s not to like The Ring star modeled a skimpy purple string a 60 1455647919414 2d6c2


Παρόλα αυτά, το RadarOnline βρήκε την ευκαιρία να την κράξει, δείχνοντας φωτογραφίες της με τα ομολογουμένως όχι και τόσο σφριγηλά της οπίσθια. Τα σχόλια του site ήταν επικριτικά και απρεπή, πράγμα που μας έκανε έξαλλες!

naomi watts bikini body saggy butt 008 3efe8
naomi watts bikini body saggy butt 009 7a9e0

Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι δεν υπάρχει αψεγάδιαστο σώμα και ας αφήσουμε τη Naomi στην ησυχία της. Μακάρι όλες οι γυναίκες που πλησιάζουν τα 50 να είχαν ένα ανάλογο κορμί...

Διαβάστε ακόμα

Το τερμάτισε: Η Kim Kardashian αποκάλυψε το μυστικό της για σέξι μπούστο