Megan Fox-Brian Austin Green: Κοινή εμφάνιση στο Λος Άντζελες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Megan Fox-Brian Austin Green: Κοινή εμφάνιση στο Λος Άντζελες

Τι κι αν χώρισαν, παραμένουν δύο καλοί φίλοι

Οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν απλά μετά από έναν χωρισμό. Μπορεί βέβαια να μην είναι έρωτας αυτό που ενώνει το ζεύγος Megan Fox-Brian Austin Green, δυνατή φιλία είναι σίγουρα όμως.

Μπορεί οι δυό τους να χώρισαν, ωστόσο εξακολουθούν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Οι δυό τους εθεάθησαν να φεύγουν από την καφετέρια Sweet Butter στην Καλιφόρνια την Τετάρτη. Ο Green κρατούσε την πόρτα ανοιχτή μέχρι να βγει η Megan, η οποία ήταν λιγο πιο πίσω του.

Ο Brian Austin Green πάντως, έχει διατηρήσει αυτό το τυπικό χαλαρό στυλ που είχε, φορώντας ένα γκρι μπλουζάκι με μια cropped βερμούδα και αθλητικά. Η 29χρονη ηθοποιός επίσης, ακολούθησε το look του πρώην συζύγου της, καθώς φορούσε ένα μαύρο κολάν, με μία μαύρη μπλούζα, ένα τζάκετ δεμένο στη μέση της και ροζ αθλητικά παππούτσια.

megan fox a 435 5dce7

Το πρώην ζευγάρι φαίνεται, πως έχει κρατήσει αρκετά καλές φιλικές σχέσεις, ενώ έχουν βρεθεί οι δυό τους αρκετές φορές. Τον Αύγουστο οι δυό τους επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, μετά από 5 χρόνια έγγαμου βίου και 11 συνολικά που ήταν μαζί.

Διαβάστε ακόμα:Μπορείτε να λιώσετε: Ο Justin Timberlake εύχεται χρόνια πολλά στη Jessica Biel