Kim Kardashian: Οι αντιδράσεις, ο καβγάς στο twitter και η νέα γυμνή φωτογραφία!

Kim Kardashian: Οι αντιδράσεις, ο καβγάς στο twitter και η νέα γυμνή φωτογραφία!

Ποιες επώνυμες κυρίες κατέκριναν τη reality star και τι τους απάντησε εκείνη;

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση μιας γυμνής φωτογραφίας της, η Kim Kardashian είδε το twitter της να κατακλύζεται από αντιδράσεις – μεταξύ άλλων από τη γνωστή κωμικό Bette Midler και τη νεαρή ηθοποιό Chloe Moretz.

31F8C25500000578 3480044 Not loving it The E beauty s shape is impressive but there was o m 92 1457389518920 72150

Η Bette Midler


«Η Kim Kardashian δημοσίευσε μια γυμνή selfie της σήμερα. Αν θέλει να δούμε ένα μέρος του σώματός της που δεν έχουμε ξαναδεί, θα πρέπει να καταπιεί την κάμερα» έγραψε, με καυστική διάθεση, η 70χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, ενώ η 19χρονη Chloe Moretz σχολίασε: «Kim Kardashian, εύχομαι να συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικό είναι για τις γυναίκες να θέτουν στόχους και ότι έχουν κι τόσο πολλά άλλα πράγματα να δείξουν εκτός από το κορμί τους».

Εξοργισμένη, η 35χρονη reality star απάντησε αφενός λεκτικά στις δύο γυναίκες και αφετέρου με μια νέα γυμνή φωτογραφία της!

CdAVuH9UUAMzH7y 4590f


«Απελευθερωμένη» έγραψε στη λεζάντα της νέας γυμνής φωτογραφίας της η Kim Kardashian.


«Bette Midler, ξέρω ότι είναι περασμένη η ώρα για σένα και ότι τέτοιες ώρες κοιμάσαι, αλλά αν κατά τύχη είσαι ακόμα ξύπνια και διαβάζεις αυτό το μήνυμα, στείλε μας κι εσύ μια γυμνή φωτογραφία σου» έγραψε αρχικά, ενώ πρόσθεσε, αναφερόμενη στην Chloe Moretz: «Ας καλωσορίσουμε όλοι στο twitter την Chloe Moretz, γιατί κανείς δεν νομίζω να ήξερε ποια είναι μέχρι σήμερα. Παρεμπιπτόντως, Chloe, το εξώφυλλό σου για το Nylon είναι πολύ γλουκούλι».

chloe grace moretz nylon magazine squad 111915 4b2da


Η Chloe Moretz έχει φωτογραφηθεί σχεδόν γυμνή για το περιοδικό Nylon, και η Kim Kardashian εμμέσως χαρακτήρισε υποκριτική την αντίδραση της νεαρής ηθοποιού στη φωτογραφία της.

Δες ακόμα:

Όσα θες να ξέρεις για τα μαλλιά, από τη hair stylist των Kardashians