Χώρισαν οι δρόμοι τους: Όλη η αλήθεια για το «διαζύγιο» των Beckhams

Ερμιόνη Σαρρή
Χώρισαν οι δρόμοι τους: Όλη η αλήθεια για το «διαζύγιο» των Beckhams

Είναι πλέον επίσημο, αφού επιβεβαιώθηκε και από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον!

Έχουν αποκτήσει μία υπέροχη οικογένεια, μετρούν ήδη 17 χρόνια μαζί και η περιουσία τους είναι πλέον αρκετά μεγάλη. Η Victoria Beckham και ο David Beckham είναι από τα ζευγάρια του Hollywood που έχει αγαπήσει ο κόσμος και οι φήμες περί χωρισμού έχουν δει εκατοντάδες φορές το φως της δημοσιότητας. Σήμερα όμως αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια γύρω από αυτό το «διαζύγιο».

Ο γάμος τους δε γνωρίζουμε σε τι φάση βρίσκεται, τα επαγγελματικά τους όμως μόλις διαχωρίστηκαν. Οι επιχειρηματικοί δρόμοι της Victoria και του David, σύμφωνα με την dailymail, χωρίστηκαν. Ο Beckham δε θα είναι πλέον ο διευθυντής του brand της συζύγου του -μετά από 6 ολόκληρα χρόνια- και θα αφοσιωθεί στη δική του επιχείρηση. Αυτή η κίνηση βέβαια φουντώνει ακόμα περισσότερο τις φήμες περί πραγματικού διαζυγίου στη ζωή τους.

beckhams drinks 7dac7

Από το στενό φιλικό περιβάλλον των Beckhams λέγεται πως το «διαζύγιο» αυτό ήταν αναγκαίο καθώς οι δύο επιχειρήσεις του ζευγαριού δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους και έτσι δεν μπορούσαν να παραμείνουν κάτω από την ίδια «στέγη».