Κάθεστε; Η Angelina Jolie κερατώνει τον Brad με διάσημο ηθοποιό

Γωγώ Φούντα
Κάθεστε; Η Angelina Jolie κερατώνει τον Brad με διάσημο ηθοποιό

Αυτά μάθαμε αυτά μεταφέρουμε

Η παρακάτω είδηση είναι από αυτές που λες ότι αν όντως ισχύει, τότε μάλλον μιλάμε για την είδηση της χρονιάς, μη σας πούμε και της δεκαετίας. Διότι έτσι κι αλλιώς, όπου εμπλέκεται το όνομα των Brangelina η είδηση είναι σπουδαία, πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε και με... κέρατο!!!

Ναι κυρίες και κύριοι, σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το RadarOnline, η Angie τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει τις... τσαχπινιές, και μάλιστα μιλάει ασταμάτητα στο τηλέφωνο με τον Daniel Craig με τον οποίο την είχε την περιπετειούλα της παλαιότερα, και συγκεκριμένα όταν συμπρωταγωνιστούσαν στο Tom Raider.

1006396 1334857408801 full 180a2

Όπως αναφέρουν λοιπόν οι πηγές, η επαφή ξεκίνησε όταν η διάσημη ηθοποιός τον πήρε τηλέφωνο για να τον συγχαρεί για τη φιλανθρωπική του δράση, με αποτέλεσμα να θυμηθούν τα παλιά, το ένα να φέρει το άλλο, και τελικά να ξεκινήσει μία σχεδόν καθημερινή επικοινωνία.

Βέβαια, όπως αναφέρουν και τα ξένα μέσα, ακόμα το... τοπίο είναι θολό, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι τα δύο αυτά παιδιά είχαν... «μπλεχτεί» και πριν χρόνια, ίσως η σπίθα να μην έβρισε ποτέ! Αλήθεια ο Brad τι γνώμη έχει για όλα αυτά;