Τα οπίσθια της Pippa Middleton κλέβουν την παράσταση

Τα οπίσθια της Pippa Middleton κλέβουν την παράσταση

Μέχρι και το facebook υμνεί τα πλούσια προσόντα της αδελφής της νεόνυμφης Kate.

Παρόλο που κανείς δε θα ήθελε να παντρεύεται και να μην είναι το επίκεντρο του κόσμου έστω και για μία μέρα, φαίνεται πως η αδελφή της νύφης, Pippa Middleton, το έκανε όπως το λένε στην Αμερική, ή αλλιώς «she stole her thunder».

Από την πρώτη στιγμή που ξεπρόβαλλε μέσα από τη Rolls Royce με ένα εφαρμοστό λευκό φόρεμα από τον οίκο Alexander McQueen σχεδιασμένο από τη Sarah Burton, η καλλίγραμμη παράνυφος έκλεψε την παράσταση. Σοβαρή και μετρημένη, ακολούθησε το Πρωτόκολλο με κάθε λεπτομέρεια βοηθώντας τη νύφη σε όλη τη διάρκεια της πριγκιπικής τελετής.

Με άψογο περπάτημα, προσεκτικές κινήσεις και σμιλεμένο κορμί που θα ζήλευαν πολλά μοντέλα, έκανε σχεδόν αδύνατο να πάρει κανείς τα μάτια του από πάνω της. Με σχόλια από τους διεθνείς ρεπόρτερ και δημοσιογράφους, όπως «η τέλεια παράνυφος», «πώς η Kate την πάτησε», «το καλύτερο σώμα στο γάμο μετά τον David Beckham», «εάν κάποιος κάνει ενάρετη ζωή μπορεί στην επόμενη ζωή του να είναι το εσώρουχο της Pippa Middleton» και χαρακτηρισμούς όπως, «καυτή», «σέξι» και άλλα, σίγουρα η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη.

Όχι μόνο μονοπώλησε το ενδιαφέρον στον πριγκιπικό γάμο, αλλά για χάρη των οπισθίων της ,συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε ολόκληρο group στο Facebook με το όνομα «Pippa Middleton Ass Appreciation Society», ή αλλιώς, «Επίσημη λέσχη εκτίμησης των οπισθίων της Pippa Middleton».

Η καινούρια αυτή ομάδα αριθμοί ήδη 5,000 "like" που στη γλώσσα του διαδικτύου σημαίνει πως έχει αμέτρητους θαυμαστές, ενώ έχουν ξεκινήσει διαγωνισμό προκειμένου να ονομάσουν με κάποιο υποκοριστικό το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της. Εάν σε όλα αυτά προσθέσετε και το υποτιθέμενο ειδύλλιό της με τον έταιρο πρίγκιπα, Harry, τότε σίγουρα έχουμε να κάνουμε με την καινούρια βρετανική εμμονή.


Τρέμε Jennifer Lopez, κάποια προσπαθεί να σου μπει στο μάτι!