Ποια ηθοποιός έχασε την πριγκιπική ιδιότητά της;

Ποια ηθοποιός έχασε την πριγκιπική ιδιότητά της;

Αλλά έχει επιδοθεί σε βασιλικό φλερτ, μετά τον χωρισμό της από τον γαλαζοαίματο σύζυγό της. 

Η Olivia Wilde, η καλλονή του «House» και πρωταγωνίστρια του «Tron» εθεάθη α λα μπρατσέτα με τον (εξίσου hot σύμφωνα με τα Χολιγουντιανά και άλλα γούστα) Bradley Cooper στο after party της πρεμιέρας του «Hangover Part II». Πιασμένοι χέρι χέρι εμφανίστηκαν στο Νεοϋορκέζικο Boom Boom Room κάνοντας όλους όσους τους είδαν να ισχυρίζονται πως οι δύο σέξι ηθοποιοί είναι στα σίγουρα ζευγάρι.

Ένας από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι είπε στο αμερικάνικο περιοδικό Life & Style: «Η Olivia ήταν η συνοδός του Bradley. Κρατούσε διαρκώς το χέρι της ή την έπιανε χαμηλά από τη μέση, ήταν στα αλήθεια πολύ γλυκός. Την φρόντιζε όλη νύχτα». Σύμφωνα με τον ίδιο «πληροφοριοδότη» το ζεύγος αναζήτησε και λίγο χρόνο μακριά από τους υπόλοιπους και προσπάθησαν να το σκάσουν πηγαίνοντας στη στέγη του club αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι δυο τους έφυγαν, τελικά, μαζί.

Η Olivia, μετά το χωρισμό της από τον Ιταλό πρίγκιπα σύζυγό της Tao Ruspoli, δεν έχει πτοηθεί καθόλου. Πριν τον Bradley Cooper είχε ήδη κυκλοφορήσει αγκαζέ με τον Justin Timberlake.