Όλα τα αγόρια της Madonna στα 90's

Όλα τα αγόρια της Madonna στα 90's

Μπορεί τα 80's να σηματοδότησαν την κυριαρχία της pop βασίλισσας στο πεντάγραμμο και στη showbiz αλλά τα ταραγμένα 90's της έδωσαν την ευκαιρία να καλλιεργήσει και να αναδείξει ένα ακόμα της ταλέντο: το σεξ. 

madonna_warren
madonna_kravitz
madonna_tony
madonna_sandra
madonna_vanilla
madonna_enos
madonna_rodman
madonna_carlos



Warren Beatty (ηθοποιός)
Εδώ έχουμε την ενσάρκωση της ρήσης «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι» ή, αλλιώς, «βρήκε ο Φίλιππος το Ναθαναήλ». Ο διάσημος για τις κατακτήσεις του Warren Beatty γνώρισε την ατακτούλα Madonna στα γυρίσματα της ταινίας «Dick Tracy» (σε μια ακόμα απόπειρα της τραγουδίστριας να διαπρέψει στη μεγάλη οθόνη) το 1990. Διατηρώντας τη φήμη του μεγαλύτερου καρδιοκατακτητή του Hollywood (οι φήμες λένε πως έχει κάνει σεξ με όλες τις γυναίκες του Hollywood εκτός από τη Shirley MacLaine, την αδερφή του) έμπλεξε στα δίχτυα του και τη Madonna.



Lenny Kravitz (μουσικός)
Αν και οικογενειάρχης, σύζυγος της Lisa Bonet και πατέρας της Zoë Isabella Kravitz πλέον, ο Lenny έχει ένα κάποιο παρελθόν. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η Madonna η οποία πρέπει να τον ευγνωμονεί εσαεί για το τραγούδι της «Justify My Love», ένα από τα καλύτερα που τραγούδησε/ κυκλοφόρησε ποτέ.



Tony Ward (μοντέλο, ηθοποιός σχεδιαστής μόδας, ζωγράφος, φωτογράφος)
Το video clip του τραγουδιού που της έγραψε ο εραστής της Lenny Kravitz ήταν ένα από τα πιο προκλητικά, αισθησιακά, ενδιαφέροντα και αμφιλεγόμενα στην ιστορία των μουσικών video. Σκηνοθετημένο από τον φωτογράφο μόδας Jean Baptiste Mondino εκτός από την προσοχή ολόκληρου του κόσμου στην -ήδη αδιαφιλονίκητη- βασίλισσα της pop έστρεψε και την προσοχή της Madonna στον συμπρωταγωνιστή της Tony Ward. Η εμφάνισή του στο video clip και στο coffee table book «Sex» μαζί με τη σχέση του με τη Madonna είναι αυτά για τα οποία έγινε, κυρίως, διάσημος ο Καλιφορνέζος Tony.



Sandra Bernhard (ηθοποιός)
Έχοντας εξαντλήσει κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο που μπορούσε να φανταστεί για να ικανοποιήσει την ηδονιστική μανία της η Madonna αποφάσισε να ερωτευτεί ένα κορίτσι, αυτή τη φορά. H Sandra δεν περίμενε τη βασίλισσα της μουσικής για να γίνει διάσημη, ήταν ήδη μια από τις πιο επιτυχημένες Αμερικανίδες κωμικούς. Το 1988 και ενώ η σχέση τους ήταν αποκλειστικά φιλική εμφανίστηκαν στο show του Letterman μαζί και όταν ακούστηκε, για αστείο, ένα «I'm F***ing with you» κανείς δεν ήξερε πόσο προφητικό ήταν.



Vanilla Ice (μουσικός)
O Vanilla Ice, εκεί στην αυγή των 90's, ήταν στο peak της καριέρας του. Και, προφανώς, ήθελε στην επιτυχία του να προσθέσει μία ακόμα: το να βγαίνει με τη βασίλισσα της pop. Ο (ασήμαντος πλέον) μουσικός και νυν reality star αν και τη θεωρούσε μια από τις καλύτερες ερωμένες που είχε ποτέ στη ζωή του τη χώρισε μετά από 8 μήνες σχέσης, μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Sex». Ο ίδιος είχε ποζάρει για το βιβλίο αλλά ένιωσε προδομένος και αηδιασμένος επειδή η αγαπημένη του έμοιαζε στις φωτογραφίες του σαν να κάνει σεξ με όλους όσους πόζαραν μαζί της.



John Enos III (ηθοποιός)
Γνωστός για το ρόλο του στην σαπουνόπερα «Ατίθασα Νιάτα» και για κάποιες ακόμα τηλεοπτικές εμφανίσεις του ο John Enos πέρασε και από το κρεβάτι της Madonna για λίγο. Συγκεκριμένα ήταν το αγόρι της όποτε βρισκόταν στο L.A. όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της εποχής -εκεί στα ταραγμένα 90's.



Dennis Rodman (μπασκετμπολίστας)
Και ο Dennis the Menace χώρεσε στην λίστα των 90's εραστών της Madonna. Ο παίκτης του NBA ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους εραστές της. Ή, μάλλον, για να είμαστε σαφείς, η Madonna ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες σχέσεις του Dennis Rodman. Στην celebrity ιστορία έχει μείνει το τηλεφώνημα της pop star που του ζήτησε να σπεύσει να κάνει σεξ μαζί της γιατί η γονιμότητά της ήταν σε καλό επίπεδο και ήθελε, επιτέλους, να συλλάβει και να τεκνοποιήσει. Ο Dennis έσπευσε, το τέκνο άργησε.



Carlos Leon (γυμναστής)
Αλλά ήρθε παρέα με τον προσωπικό γυμναστή της, τον Κουβανό Carlos Leon, με τον οποίο κάνοντας μαζί push ups απέκτησε τη Λούρδη. Α, ναι, και την εμμονή της με την Καμπάλα.

Το πιο πρόσφατο παρελθόν της Madonna εδώ.