Ο Bradley Cooper κάνει στροφή στην καριέρα του

Ο Bradley Cooper κάνει στροφή στην καριέρα του

Μπορεί να τον γνωρίσαμε ως μέλος του wolfapck του «Hangover» αλλά ο Αμερικάνος γόης θέλει, τώρα, να πασπαλίσει την καριέρα του με λίγη ποιότητα.

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του «Hangover II» που συνοδεύτηκε από άθλιες κριτικές ανά τον κόσμο ο Bradley ρίχνει δίχτυα σε ένα ρόλο που το πιο πιθανό είναι να του φέρει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: πολύ θετικά σχόλια και όχι τόσες εισπράξεις στο box office.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο κινηματογραφικό περιοδικό Variety οι υπογραφές μόλις έπεσαν για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Ryan Gosling στην ταινία «The Place Beyond the Pines» που θα σκηνοθετήσει ο υπεύθυνος για την καλλιτεχνική επιτυχία του «Blue Valentine», Derek Ciafrance.

Το στόρι της ταινίας θέλει τον Gosling να υποδύεται έναν επαγγελματία μοτοσικλετιστή που γίνεται κλέφτης για να συντηρήσει το γιο του ενώ ο Cooper έχει το ρόλο του αστυνομικού που γίνεται ο διώκτης του.

Τα γυρίσματα ξεκινούν το καλοκαίρι και ο Bradley ξεκινά την πορεία του προς την κατάκτηση της ποιότητας ενώ έχει και πιο μεγαλεπήβολα σχέδια όπως το να σκηνοθετήσει μια ταινία, ίσως ακόμα και σε δικό του σενάριο αφού έχει ήδη γράψει ένα draft για ένα έργο βασισμένο στα βιβλία επιστημονικής φαντασίας «Hyperion».